Başkan Silifke’yi tanıttı | Güney Gazetesi Mersin

Başkan Silifke’yi tanıttı

Başkan Silifke’yi tanıttı


MAHMUT SÖNMEZ

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçeye tur operatörleri aracılığıyla gelen yerli ve yabancı turistleri konakladıkları mekanlarda ziyaret ederek hoş geldiniz diyor ve Silifke’yi tanıtıyor. Altunok son olarak Eskişehir’den gelen bir kafileyle bir araya geldi ve Silifke hakkında konuklara bilgi verdi.

Özel bir tur şirketi ile Silifke’ye gelen yaklaşık 40 kişilik bir grubu Belediyeye ait dinlenme tesislerinde karşılayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, burada misafirlerle görüşerek, hem Silifke’yi tanıttı hem de meşhur Silifke yoğurdunu ikram etti.

Altunok, “İlçemiz Silifke her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir. Sanayi, turizm ve tarım alanında hayata geçirilen projeler hem ilçemizi hem de halkımızı daha da ileriye yani geleceğe taşımaktadır. Biz de belediye olarak halkımızın ihtiyaç duyduğu projelere öncelik veriyoruz. Şu anda kent merkezimizde Göksu ırmağı sağ ve sol sahil şeridinde yürüyüş yolları, parklar, halkımızın faydalanabileceği yeni yaşam alanları projemiz devam etmektedir. Halkımızın yaya olarak ulaşımını kolaylaştıran ve şehrimizin ortasından geçen Göksu ırmağı üzerine kurduğumuz asma köprümüzü de halkımızın kullanımına sunduk. Siz değerli misafirlerimizle bugün burada beraber olmaktan ve sizleri Silifke’mizde ağırlamaktan son derece memnununum” dedi.