İçel’de 2 ayrılık | Güney Gazetesi Mersin

İçel’de 2 ayrılık

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İçel İdman Yurdu’nda Erhan Karayer ve Murat Can Bölükbaşı ile yollar ayrıldı.

İçel’de 2 ayrılık


İBRAHİM AYDEMİR

 

TFF 3. Lig’de mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta teknik direktörlüğe getirilen Selahaddin Dinçel’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Kırmızı Lacivertliler, bazı futbolcuları ile de yollarını ayırma kararı aldı.

Geçen yıl transfer edilen ve 1 yıldır takımda forma giyen tecrübeli sağ bek Erhan Karayer kulüpten ayrıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Karayer, “Sezon boyu formasını gururla terlettiğim, play off heyecanı yaşadığım İçel İdman Yurdu takımından ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte takımdan desteğini esirgemeyen başkanlarıma, yöneticilerimize, büyük İçel İdman Yurdu taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler. Yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

 

 

“HAYALLERİNİZE EN KISA SÜREDE ULAŞMANIZ DİLEĞİMLE”

 

Bu sezon takımda istenilen performansı gösteremeyen Muratcan Bölükbaşı da yine ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. Bölükbaşı, “Play-off finalinde şampiyonluk hayallerini ertelediğimiz Mersin (İçel) İdman Yurdu ile bugün itibariyle vedalaştım. Futbolun içinde eşine az rastlanır karakterde Başkanlarla, yöneticilerle, hocalarla ve birbirinden çok sevdiğim futbolcu kardeşlerimle çalışma fırsatı buldum. Başta tüm paydaşlara, emeğini esirgemeyen kulüp çalışanlarına ve Mersin İdman Yurdu taraftarları Şeytanlara teşekkür ederim. Hayallerinize en kısa sürede ulaşmanız dileğimle” ifadelerini kullandı.

Bu sezon 35 maçta görev yapan Erhan Karayer 2 gol atarken; Murat Can Bölükbaşı ise 37 maçta 9 gol kaydetti.