Sıcak havada Mustafa Ceceli Rüzgarı | Güney Gazetesi Mersin

Sıcak havada Mustafa Ceceli Rüzgarı

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Mustafa Ceceli, 100 Bin Gülücük etkinliği kapsamında Sayapark AVM’de sahne aldı.

Sıcak havada Mustafa Ceceli Rüzgarı


İBRAHİM AYDEMİR

 

Mersin Sayapark AVM tarafından Mersin’in Kurtuluşu’nun 100.Yılında “100Bin Gülücük” sloganı ile başlatılan sosyal sorumluluk projesi çığ gibi büyüyor.

Geçtiğimiz günlerde Mersin’den ve diğer şehirlerden gönderilen kitap destekleriyle Huzurkent Kazım Karabekir İlkokulu’na “100Bin Gülücük Kütüphanesi”ni kazandıran Sayapark AVM, etkinlik kapsamında Mustafa Ceceli’yi Mersinlilerle buluşturdu.

 

 

Binlerce Mersinlinin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz konsere seyirciler de ellerinde kitap ve oyuncaklarla gelerek projeye destek verdiler.

Konsere “Rüyalara Sor” şarkısı ile başlayan Ceceli, en sevilen şarkılarını Mersinliler için seslendirdi. Başarılı şarkıcı kendi şarkılarının yanı sıra başka sanatçıların da seslendirdiği “Nabız”, "Beni Yak", “Mardin Kapı”, gibi şarkıları da seslendirerek unutulmaz bir konsere imza attı.

Seyircilerin ısrarı üzerine son zamanların en çok dinlenen şarkılarından “Salıncak” ve “Rastgele” şarkılarını iki kez seslendiren Mustafa Ceceli’ye seyirciler de hep bir ağızdan eşlik etti.

Konser anında Sayapark Genel Müdürü Aykut Arslan tarafından Mustafa Ceceli’ye çiçek takdim edildi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Mustafa Ceceli daha sonra alkışlar eşliğinde  konserini sonlandırdı.

 

 

 


  Sıcak havada Mustafa Ceceli Rüzgarı