Miniklerin karne heyecanı | Güney Gazetesi Mersin

Miniklerin karne heyecanı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Adile Teyze ve Münir Özkul Kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler karnelerini aldı. Etkinlikte öğrenciler hazırladıkları dans gösterilerini sundu, oyunlar oynadı. 1’inci sınıfa başlayacak olan bazı minikler ise kreşten mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Miniklerin karne heyecanı


Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi’nde yer alan Adile Teyze Kreşi ile Sebze ve Meyve Toptancı Hali’ndeki Münir Özkul Kreşi’nde eğitim alan toplam 70 çocuk karne sevinci yaşadı. Her iki kreşin de öğretmenleri, çocukların karne gününde eğlenebileceği bir parti konsepti hazırladı. Adile Teyze Kreşi’nde hazırlanan programa Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Olcay Tok, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, kreş öğretmenleri ile aileler katıldı. Genel Sekreter Vekili Olcak Tok, miniklere karnelerini teslim etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık, 70 çocuğun eğitim gördüğü kreşlerde karne mutluluğu yaşandığını söyledi. (Haber Merkezi)