Kent Orkestrasından Yaza Merhaba Konseri | Güney Gazetesi Mersin

Kent Orkestrasından Yaza Merhaba Konseri

Denizciler Kampı’nda vatandaşlar hem stantları gezdi hem de Kent Orkestrası’nın ‘Yaza Merhaba’ konserinin keyfini çıkardı.

Kent Orkestrasından Yaza Merhaba Konseri


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, kenti ezgilerle doldurmayı sürdürüyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kent genelinde çeşitli sosyal etkinlikler gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bir durağı da Mezitli ilçesi oldu. Kadın üretici stantlarının da kurulduğu Denizciler Kampı’nda vatandaşlar hem stantları gezdi hem de Kent Orkestrası’nın ‘Yaza Merhaba’ konserinin keyfini çıkardı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde faaliyet yürüten Kent Orkestrası kenti ezgilerle dolduruyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birçok noktada ‘Yaza Merhaba’ konserleri veren Kent Orkestrası, bu kez de Mezitli ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi koordinesinde kurulan kadın üretici stantları da etkinlikte yerini aldı. Mezitli ilçesi Denizciler Kampı’nda gerçekleştirilen ve 2 gün süren etkinlikte kadınlar çeşitli el emeği ürünlerini sergileyerek satış yaptı. Bölgedeki vatandaşlar da hem stantları gezdi hem de Kent Orkestrası’nın birbirinden güzel ve hareketli parçalarına eşlik etti. (Haber Merkezi)