Çocuklara futbol, basketbol ve tenis kursları verilecek | Güney Gazetesi Mersin

Çocuklara futbol, basketbol ve tenis kursları verilecek

Sporun ve sporcunun dostu Akdeniz Belediyesi, yaz okulu spor kursları ile ilçede yaşayan binlerce çocuğu sporla buluşturmaya, yeni yetenekleri keşfederek geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.

Çocuklara futbol, basketbol ve tenis kursları verilecek


Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ve uzman antrenörler eşliğinde; futbol, basketbol ve tenis sporlarının eğitimi için 2009-2015 yaş grubu ücretsiz yaz okulları için kayıtlar alınmaya başlandı.

Çocuklarını, Akdeniz Belediyesi’nin sağladığı spor kurslarına kaydetmek isteyen Akdenizli veliler, Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Futbol Sahası'nda (Toros Devlet Hastanesi Karşısı) veya 0552 769 08 05 numaralı telefon üzerinden de bilgi alabilecek. Kontenjanlarla sınırlı kurslara son başvuru tarihi 20 Haziran 2022.

 

 

BAŞKAN GÜLTAK’TAN VELİLERE ÇAĞRI

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte yaşı tutan çocuklarını, kontenjanlarla sınırlı olan spor kurslarına kaydetmeleri için anne-babalara çağrıda bulundu. “Spor ile uğraşan çocukların, eğitim yaşamı ve sosyal hayatının da başarılı geçtiği bilinen bir gerçektir” diyen Başkan Gültak; “Ücretsiz yaz spor okulumuz yeni yeteneklerini bekliyor. En kıymetli varlığımız olan çocuklarımızı, sokağın risklerinden uzak tutmak ve onlara güzel bir gelecek sağlamak için sevdikleri ve yetenekli oldukları spor dallarına kazandıralım” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)