Anamur’da hizmet seferberliği | Güney Gazetesi Mersin

Anamur’da hizmet seferberliği

Mersin Büyükşehir’in, Anamur’da kapsamlı peyzaj ve çevre düzenleme çalışması halktan takdir topluyor

Anamur’da hizmet seferberliği


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur’un en işlek noktalarından olan İskele Mahallesi ve Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde kapsamlı bir peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi, Anamur’da 900 metrekare rulo çim seriminin ardından 72 adet ağaç grubu, 17 bin 770 adet çalı grubu ve 19 bin 200 adet mevsimlik çiçeği toprakla buluşturan ekipler; 3500 metre tam otomasyonlu, zaman ayarlı ve akıllı sulama sistemini de Anamur halkının hizmetine sunuyor. Büyükşehir’in çalışmaları Anamur’un çehresini değiştirirken, Anamurlular da bu hizmetleri takdirle karşılıyor.

 

 

“ANAMUR ÇOK DEĞİŞTİ, ÇOK GÜZEL OLDU”

 

Anamurlu vatandaşlardan Şaban Selvi, “Çok çok güzel oldu. Herkese, emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Anamur 40 senedir böyle bir güzellik, böyle bir yol çalışması, böyle bir peyzaj görmedi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Özellikle de kendisine teşekkür için de Anamur'dan kendisinin yanına gitmek istiyorum. Anamur çok değişti, çok güzel oldu” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 


  Anamur’da hizmet seferberliği