Sahil konserlerine yoğun ilgi | Güney Gazetesi Mersin

Sahil konserlerine yoğun ilgi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Akustik Konserler”le Kültür Park’ta karnaval havası yaşatıyor. Konserler Cuma günleri 18.00-23.00 saatleri arasında uçak civarı Bakkal Kafe yanındaki sahnede, Cumartesi günleri ise 19.00’da DJ performansı ile başlayıp 21.00-23.30 saatleri arasında Marina Akustik Sahne’de sürüyor. Mersinliler yaz akşamlarının tadını Büyükşehir’in konserlerinde çıkartıyor.

Sahil konserlerine yoğun ilgi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin Kültür Park’ta düzenlediği “Akustik Konserler” her Cuma ve Cumartesi günü sürüyor. Uçak civarı Bakkal Kafe yanındaki sahne ile Marina Akustik Sahne’de düzenlenen konserlere katılan Mersinliler, canlı müzik eşliğinde keyifli bir yaz akşamı yaşıyor.

 

ÇİMLERDE YAZ AKŞAMLARI ŞARKILARLA SÜRÜYOR

 

Konserler Cuma günü 18.00-23.00 saatleri arasında uçak civarı Bakkal Kafe yanındaki sahnede, Cumartesi günleri ise 19.00’da DJ performansı ile başlayıp 21.00-23.30 saatleri arasında Marina Akustik Sahne’de devam ediyor. Mersinliler çimlere veya yanlarında getirdikleri sandalyelere oturarak, Mersinli müzisyenlerin verdikleri konserlerle keyifli bir yaz akşamı yaşamanın tadını çıkarıyor. Her yaştan ve her kesimden Mersinliyi aynı şarkılarda bir araya getiren Büyükşehir’in ücretsiz konserleri, Kültür Park’ı karnaval ortamına dönüştürüyor.

 

MÜZİSYENLER SUNULAN DESTEKTEN MEMNUN

 

Mersinli müzisyenler Büyükşehir’in sunduğu desteklerden memnun kaldıklarını belirttiler. Müzisyen İlker Zorer, “Normalde zaten ülkede müzik yapmak çok zor. Çok zorlanıyoruz. Daha önce de belediyenin etkinliklerinde çalmıştım ama bu sene ilk defa bu kadar fazla insana çalıyorum. Ortam çok iyi. Zaten Vahap Başkan bizim her şeyimiz. Özellikle müzisyenlere yaptığı bu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum kendisine” derken, ekibiyle birlikte sahne alan Murat Çakır ise “Pandemi bizi çok yordu, çok üzdü. Özellikle biz müzisyenleri çok sıkıntıya soktu. Çok şükür o günleri atlattık” diye konuştu. (Haber Merkezi)