“Bu cani bir daha gün yüzü görmesin” | Güney Gazetesi Mersin

“Bu cani bir daha gün yüzü görmesin”

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Barış Can U. Tarafından öldürülen Raziye Oskay’ın katil zanlısına tepki gösterdi. Kılavuz, “Bu caninin en ağır cezayı alması ve bir daha gün yüzü görmemesi ise beklentimizdir” dedi.

“Bu cani bir daha gün yüzü görmesin”


ZELİHA ÖZİPEK

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulunda Mersin’de öldürülen Raziye Oskay’ın katilinin en ağır şekilde cezalandırılmasını isterken, Gaziantep’te engelli ve yaşlı bir kadına yönelik gerçekleştirilen şiddeti de kınadı.

Kılavuz, “Henüz hayatının baharındayken ayrıldığı nişanlısı tarafından sokak ortasında 11 kurşunla canice katledilen Raziye Oskay kardeşimizin katil zanlısının yargılanması esnasında insanlıktan nasibini almamış canavarın aileye başsağlığı dilemesi tam anlamıyla kalleşlik ve rezalettir. Bu caninin en ağır cezayı alması ve bir daha gün yüzü görmemesi ise beklentimizdir. Ailenin acısını yürekten paylaşıyorum, Cenab-ı Allah sabırlar versin.

Konuşmasında Gaziantep’te engelli ve yaşlı bir kadına yönelik gerçekleştirilen şiddeti de kınayan Kılavuz “Gaziantep'te engelli, yaşlı bir kadına yönelik gerçekleştirilen saldırı kendisine "insanım" diyen hemen herkesin yüreğini yakmış, ciğerini dağlamış, vicdanını kanatmıştır. Bu saldırıyı gerçekleştiren aşağıların aşağısı iblisin hak ettiği cezayı alması, böylesi menfur saldırıların bir daha yaşanmaması en büyük temennimizdir.” dedi.