Voleybol heyecanı devam ediyor | Güney Gazetesi Mersin

Voleybol heyecanı devam ediyor

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Mersin Yenişehir Belediyesi’nin iş birliğiyle organize edilen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nın heyecanı, tüm hızıyla devam ediyor.

Voleybol heyecanı devam ediyor


İBRAHİM AYDEMİR

 

Festivalde Midi Kızlar C Grubu’nda mücadele eden Mersin Volgem, grupta oynadığı 3 maçtan galibiyetle ayrıldı. İlk maçta Bursu Koç Ortaokulu’nu 3-0 yenen Mersinli kızlar, ikinci maçta Silivri Çağrıbey’i 3-0 mağlup etti. Mersin ekibi dün oynanan maçta ise Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup ederek 3 maçı da rakiplerine set vermeden kazandı.

Midi Kızlar E Grubu’nda mücadele eden bir diğer Mersin temsilcisi Mersin İhtisas ise oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Mersin ekibi ilk maçında İlbank’ı 3-1, ikinci maçında ise Kastamon Doğa Gençlik’i 3-0 mağlup ederken, dün oynanan üçüncü maçta ise Samsun Vezirköprü Gençlik’e 3-1 kaybetti.

 

YENİŞEHİR EKİBİ GALİBİYETLE TANIŞAMADI

 

Midi Kızlar kategorisinin bir diğer Mersin temsilcisi Mersin Yenişehir Gençlerbirliği ise oynadığı 3 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Yenişehir ekibi, ilk maçında Bilecik Bozüyük Belediyesi’ne 3-0, Galatasaray’a 3-1 ve son maçında ise Türk Hava Yolları’na 3-2 kaybetti.