“Hiçbir çalışma yok” | Güney Gazetesi Mersin

“Hiçbir çalışma yok”

Dokuz yıldır inşaatı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanının açılışı için yetkililer en son 29 Ekim tarihini vermişti. Ama CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen sosyal medya hesabından havalimanı inşaatının son halini gösteren fotoğrafları şu mesajla paylaştı; “Olmayan havalimanının 3 kere açılışını yaptılar. Son hali bu. Hiçbir çalışma yok. Beceriksizlik, yalan, dolan ne ararsan var bu iktidarda.”

“Hiçbir çalışma yok”


MAHMUT SÖNMEZ

 

Temeli 2013’te atılan, aradan geçen dokuz yılda yapımı hala tamamlanamayan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın inşaatı hala devam ediyor. Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın alt yapı ve üstyapı işlerini üstlenen Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, daha önce yaptığı açıklamada havalimanının bu yıl 29 Ekim’de açılacağını söylemişti.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, dokuz yıldır açılışı yapılamayan havalimanı hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yorum yaptı. Havadan çektiği havalimanı inşaatının görsellerini paylaşan Antmen, havalimanında hiçbir çalışma olmadığını iddia etti. Antmen sosyal medya hesabından “Temeli 2013'te atılan Çukurova Havalimanı'nı önce 2018'de açacağız dediler, sonra 2020 dediler, ardından 2022 dediler. Ama açamadılar... Olmayan havalimanının 3 kere açılışını yaptılar. Son hali bu. Hiçbir çalışma yok. Beceriksizlik, yalan, dolan ne ararsan var bu iktidarda” ifadelerini kullandı.