Başkan Altunok’tan esnaf ziyareti | Güney Gazetesi Mersin

Başkan Altunok’tan esnaf ziyareti

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, işyerlerini, tarım alanında çalışan işçileri ziyaret ederek, vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi.

Başkan Altunok’tan esnaf ziyareti


Belediye olarak mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ayrıca esnafları, vatandaşları ve tarlada çalışan işçileri de ziyaret ederek onların sorun ve isteklerini de dinledi. Başkan Altunok, “Belediye hizmetlerimizi siz değerli halkımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Tüm birimlerimiz programlı bir çalışmayla 88 mahallemize belediye hizmetlerini götürmektedir. Temizlikten, asfalta, parkeden, yeni yollar açmaya yani halkımızın ihtiyaç duyduğu tüm hizmetlerin sağlıklı ve modern bir yapıda siz değerli halkımıza ulaşması için mücadele etmekteyiz. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarımızda tempoyu artırarak halkımıza ve tatil amaçlı ilçemize gelecek misafirlerimize yönelik bir dizi hizmetlere başladık. Halkımıza ve ilçemiz Silifke’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Esnaflar ve tarım alanlarında çalışan işçiler ise, “Başkanım, yürüttüğünüz belediye hizmetlerinin yanı sıra zaman ayırıp bizleri ziyaret etmenize çok sevindik. Sizleri aramızda görmekten mutlu olduk. Sizi iyi günde kötü günde hep yanımızda gördüğümüz için teselli buluyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)