Bayram Meral, memleketi Mersin’de | Güney Gazetesi Mersin

Bayram Meral, memleketi Mersin’de

Benim Hocam Akademi öğretmeni Bayram Meral, Mersinli sevenleriyle buluştu. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte Bayram Meral, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Bayram Meral, memleketi Mersin’de


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye’de durumu iyi olmayan öğrencilere ders anlatmak için ders videoları çekerek Youtube’a yükleyen ve milyonlarca izlenen Benim Hocam Akademi, her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Akademide coğrafya derslerini esprili ve öğretici bir şekilde öğrencilere aktaran Coğrafya Öğretmeni Bayram Meral, memleketi Mersin’de sevenleriyle buluştu.

Galatasaray Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe yüzlerce öğrenci katıldı. Üniversite sınavına, KPSS’ye, ALES’e hazırlık yapan her yaşta öğrencinin katıldığı etkinlikle Meral, öğrencilere sınavlar hakkında bilgi vererek onların sorularını yanıtladı.

Sınavda gelebilecek sorular ve çıkma ihtimali yüksek olan konular üzerinde sohbet eden Bayram Meral, yaptığı esprilerle kendisini dinlemeye gelen öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Programın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bayram Meral, “Sevgili Mersinli hemşehrilerimle bu güzel, anlamlı, mübarek gecede, sahilde bir araya geldik; sohbet ettik, sınav çalışmaları hakkında konuştuk. Kısa zamanda güzel yerlerde olun, emeklerinizin karşılığını alın İnşallah” ifadelerini kullandı. Yaklaşık 2 saat süren etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.