Karma Sergi ziyaretçilerini bekliyor | Güney Gazetesi Mersin

Karma Sergi ziyaretçilerini bekliyor

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğretim üyesi Doç. Can Küçüktepepınar ve öğrencilerinin çeşitli dersler kapsamında hazırladıkları eserlerden oluşan “Karma Sergi” Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ayşe Yüce, akademik ve idari personelin katılımıyla ziyarete açıldı.

Karma Sergi ziyaretçilerini bekliyor


24 Mart Perşembe günü Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda ziyarete açılan sergide; mermerden, ipek böceği kozalarına kadar birçok farklı disiplinlerden 25 farklı eser yer alıyor.

Doç. Can Küçüktepepınar, “Endüstriyel ve sanatsal tasarımı bir araya getirip, kendi hayatımızı ve yaşamı sorguladıktan sonra imgelerimizi seçtik ve bu eserleri ortaya çıkardık. 25 farklı eserin yer aldığı sergimizde; Heykel, Tekstil ve Moda Bölümlerimizden öğrencilerimizin eserleri sergileniyor. Sanatseverleri bekliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, Doç. Can Küçüktepepınar’a Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ayşe Yüce, eser sahibi öğrencilere ise akademik ve idari personel tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Karma Sergi, 31 Mart 2022 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.