USART’tan “Çanakkale’de Çocuk Olmak” konulu online sergi | Güney Gazetesi Mersin

USART’tan “Çanakkale’de Çocuk Olmak” konulu online sergi

Uluslararası Kültür Sanat Topluluğu ve Sağlık Eko Turizm Derneği (USART) Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı nedeniyle online bir sergi düzenledi. “18 Mart’ta Çanakkale’de Çocuk Olmak” konulu Uluslararası Online Sanat buluşmasına yoğun ilgi oldu.

USART’tan “Çanakkale’de Çocuk Olmak” konulu online sergi


ZELİHA ÖZİPEK

Uluslararası Kültür Sanat Topluluğu ve Sağlık Eko Turizm Derneği (USART) 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yılı nedeniyle online bir sergi düzenledi. “18 Mart’ta Çanakkale’de Çocuk Olmak” sergisi sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

30 ülkeden 107 uluslararası sanatçının katıldığı ve 18-30 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan USART Derneği Başkanı ressam Hülya Gülmez, “Tarihimizde şan ve şeref taşıyan önemli bir gün olan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Günü' nün 107. yılında USART derneği olarak, ulusal ve uluslararası 107 sanatçımızın eseri ile “Çanakkale’de Çocuk Olmak” online sergisini yaptık. Çok güzel bir çalışma ile, toplumumuzun can damarlarından olan sanatçılarımızla birlikte sergimizi gerçekleştirdik. Emeklerine ve yüreklerine sağlık. Karanlığa ışık tutmak adına kültür ve sanat alanında hedeflerimize ulaşmak için, sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.