“Sizi dinlemeyeni cezalandıracaksınız” | Güney Gazetesi Mersin

“Sizi dinlemeyeni cezalandıracaksınız”

Meral Akşener Erdemli’de halka çağrıda bulundu

“Sizi dinlemeyeni cezalandıracaksınız”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdemli’de yaptığı esnaf gezisinin ardından, Erdemli Cumhuriyet Meydanında halka seslendi. Limonun dalda kaldığını dile getiren Akşener, “Limonun dökülmesi ayıptır, günahtır. Yüz kilo limonla bir çuval gübre alınması ayıptır, günahtır. Şaka gibi bir Tarım Bakanı var. Burayla alakaları yok. Onun için şuculuğu - buculuğu bir kenara bırakıp buraya gelmeyeni, sizi dinlemeyeni cezalandıracaksınız” dedi.

Akşener Erdemli’de yaptığı bir dizi ziyaretin ardından Erdemli Cumhuriyet meydanında halka seslendi. İktidar oldukların da, Mersin’in kendilerine emanet olduğunu söylemek için Mersin’de olduğunu belirten Akşener, iktidarın halkı yoksullukla baş başa bıraktığını söyledi. Ülkedeki bütün olumsuzlukların giderilmesinin yolunun; haksızlığın, hukuksuzluğun, kul hakkının bitmesinden geçtiğini belirten Akşener, “Sarayda sefa sürenler, 11 maaş alanlar buraya gelip, burayı duyamazsınız. Sonra da dersiniz ki ‘Geziyor geziyor o insanların hepsi tiyatro’ gelin görün bakayım burada tiyatro mu var” dedi.

 

 

 

 

Mersin sahipsiz olduğunu dile getiren Akşener, “Bundan sonra el ele vereceğiz sizinle ve Mersin’i Türkiye’nin en iyi ekonomisine sahip, en iyi eğitimine sahip, en iyi istihdama sahip bir il haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Limonun satılamadığını dalında kalıp, döküldüğünü söyleyen Akşener, “Limonun dökülmesi ayıptır, günahtır. Yüz kilo limonla bir çuval gübre alınması ayıptır, günahtır. Şaka gibi bir Tarım Bakanı var. Almanya, Hollanda, Fransa çiftçisi kazanıyor, sayın Bakanın ahbap olduğu Kanada çiftçisi de kazanıyor. Siz niye böyle oluyorsunuz? Çükü; burayla alakaları yok. Onun için şuculuğu - buculuğu bir kenara bırakıp buraya gelmeyeni, sizi dinlemeyeni cezalandıracaksınız” dedi. (Haber Merkezi)