Neşet Tarhan ve Abdullah Özyiğit covide yakalandı | Güney Gazetesi Mersin

Neşet Tarhan ve Abdullah Özyiğit covide yakalandı

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in Covid-19 test sonuçları pozitif çıktı.

Neşet Tarhan ve Abdullah Özyiğit covide yakalandı


Tarhan ve Özyiğit, Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığını sosyal medya hesaplarından açıkladı. Neşet Tarhan, sosyal medya hesabından, “Hafif belirtiler üzerine yaptırdığım Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı. Genel izolasyon tedbirlerine göre bir süre çalışmalarımı evden sürdüreceğim. Kısa süre sonra sağlıklı bir şekilde Mutlu bir Mezitli için çalışmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sağlıklı kal Mezitli...” mesajıyla virüse yakalandığını duyurdu.

Aynı şekilde covid test sonucu pozitif çıkan Abdulah Özyiğit ise “Kıymetli hemşehrilerim, bugün yaptırdığım Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı. Kendimi gayet iyi hissediyorum. İzolasyon süresince Belediye ekiplerimizle sürekli iletişim halinde çalışmalarımı evden sürdüreceğim. Kısa bir süre sonra güzel kentimiz #Yenişehir'in narenciye kokulu sokaklarında buluşmak dileğiyle. Sağlıkla kalın. Sevgi ve saygılarımla” mesajını sosyal medya hesabından paylaşarak koronaya yakalandığını duyurdu. (Haber Merkezi)