MEÜ’den personele satın alma ve ihale eğitimi | Güney Gazetesi Mersin

MEÜ’den personele satın alma ve ihale eğitimi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitim planında yer alan, teorik ve uygulamalı olarak da gerçekleştirilmesi öngörülen Satın Alma ve İhale Eğitimi’nin teorik bölümü 17 – 28 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

MEÜ’den personele satın alma ve ihale eğitimi


MEÜ Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan Onur Karaaslan ile Nida Sevim, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’ndan Sabri Tuğral ve Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nden Uğur Kırtıl eğitmen olarak yer aldı.

Eğitimde üniversite personeline; 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu, Devlet Malzeme Ofisi Alımları, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu, Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa Göre İhale Edilen Hizmet Alımlarında Uygulanacak Fiyat Farkına İlişkin Esaslar, Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliği, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa Göre İhale Edilen Yapım İşlerinde Uygulanacak Fiyat Farkına İlişkin Esaslar, Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliği, Ekap Uygulamaları, Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği, İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Yönetmelik, İhalelere Yönelik Başvurular konuları detaylı bir şekilde aktarıldı. (Haber Merkezi)