Dev adamlar yükseliş peşinde | Güney Gazetesi Mersin

Dev adamlar yükseliş peşinde

Misli.com Türkiye Basketbol Liginde mücadele edem Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Başantrenörü Hikmet Şahin Ateşdağlı, bulundukları ligin her türlü sonuca açık olduğunu belirtti. İkinci yarıda en az hatayla oynamayı hedeflediklerini belirten Ateşdağlı, “Daha az hata yapıp üst grubu yakalayıp, o grubun içerisinde kendimize yer edinmek istiyoruz” dedi.

Dev adamlar yükseliş peşinde


MAHMUT SÖNMEZ

 

Deplasmanda kazandıkları Bornova Belediyesi Karşıyaka maçı hakkında açıklama yapan MBB ekibinin Başantrenörü Hikmet Şahin Ateşdağlı, “Deplasmanda elde ettiğimiz Bornova galibiyeti bizim için çok değerli. Özellikle iyi bir oyunla galibiyete ulaşmak bizim için çok önemli” dedi.

Aldıkları galibiyetin önemli olduğunu ama geçtiğimiz hafta evlerinde yenildikleri Kocaeli maçını telafi etmeyeceğini söyleyen Ateşdağlı, bundan sonra hata lükslerinin olmadığını ve maç kayıplarının önüne geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

“GEMLİK MAÇINA ODAKLANDIK”

 

Hedeflerine ulaşmak için çıktıkları her maçın kendileri için çok önemli olduğunu aktaran Ateşdağlı,  “Maç maç gidiyoruz ona göre odaklanıyoruz. Mesela bu hafta Gemlik’le karşılaşacağız, bütün çalışma ve konsantrasyonumuzu bu maça odaklıyoruz. Önümüzdeki maçlarda da sıralamada üst üste olduğumuz takımlarla oynayacağız. O maçlardan hata yapmadan doğru sonuçlarla çıkmak istiyoruz” dedi.

 

HERKESİN HERKESİ YENEBİLECEĞİ BİR LİG

 

TBL’nin sürprizlere açık bir lig olduğunu belirten Ateşdağlı, “Yenilgiler için mazeretlere sığınmıyoruz. Bu ligde en üstteki takım en alttaki takımı yenecek güçte. Lig tecrübeli takımlardan kurulu en üstteki Samsun’da aynı şekilde en alttaki Akhisar’da aynı şekilde. Herkesin herkesi yenebileceği bir ligdeyiz hiçbir şey sürpriz değil aslında. Puan sıralamasına bakıldığında da birçok takımın aynı puan da olduğu görülebilir” dedi.

 

“TARAFTARIMIZ BİZİM EKSTRA GÜCÜMÜZ”

 

İkinci yarıda en az hatayla oynamayı hedeflediklerini belirten Ateşdağlı, “Daha az hata yapıp üst grubu yakalayıp, o grubun içerisinde kendimize yer edinmek istiyoruz. Taraftarın Kocaeli maçında yenilmelerine rağmen kendilerini çağırıp tebrik etmelerinin çok değerli olduğunu belirten Ateşdağlı, “Taraftarımız bizim için ekstra güç. Bu hafta Gemlik maçında taraftarımızla birleşip güzel bir galibiyet alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.