TİY Erzincan yolcusu | Güney Gazetesi Mersin

TİY Erzincan yolcusu

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Anagold 24Erzincanspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Tarsus ekibi bugün kara yolu ile maçın oynanacağı Erzincan’a hareket edecek.

TİY Erzincan yolcusu


ZELİHA ÖZİPEK

 

Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı Konya maçınca sahadan golsüz beraberlikle ayrılan Tarsus, bu hafta deplasmanda Erzincan’ı yenip, altı maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

 

Tarsus İdman Yurdu cumartesi günü oynayacağı Erzincanspor karşılamasının hazırlıklarını yoğun taktik ve teknik idmanlarla sürdürdü. Sakatlığı bulunan Muharrem Doğan dışındaki tüm oyuncular yapılan antrenman da yer aldı.

Isınma hareketlerinin ardından yarım saha da çift kale maçta taktik çalışması yapan Tarsus’ta Teknik Direktör Gürses Kılıç oyunculara sürekli müdahale de bulunarak yaptıkları hataları oyunculara anlatarak gösterdi.

Hafta başından beri yoğun idmanlarla sürdürülen Erzincan maç hazırlıklarını tamamlatan Tarsus İdman Yurdu bugün sabah saatlerinde kara yolu ile maçın oynanacağı Erzincan’a hareket edecek.

Erzincan – TİY maçı cumartesi günü saat 13.00’te oynanacak.