Mimarlar Odası seçime iki liste ile gidecek | Güney Gazetesi Mersin

Mimarlar Odası seçime iki liste ile gidecek

Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Mersin Şubesi 17. Dönem Yönetim Kurulu ve Seçimi bu hafta sonu yapılacak. Yapılacak olan seçimlerde mevcut Başkan Ünal Şahin ve Erkan Kiraz’ın başkan adayı olduğu iki liste yarışacak.

Mimarlar Odası seçime iki liste ile gidecek


MAHMUT SÖNMEZ

 

TMMOB Mimarlar Odası Mersin Şubesi’nin, 17. Dönem Genel Kurulu 22 Ocak Cumartesi günü, 23 Ocak Pazar günü ise seçimi yapılacak. Yapılacak seçimlere mimarlar iki liste ile girecek.

Bir Yönetim Kurulu Aday Listesinin başkan adayı Mevcut Başkan Ünal Şahin varken, rakip Yönetim Kurulu aday listesinin başkan adayı ise Erkan Kiraz.

Ünal Şahin’in başkan adayı olduğu ve ‘Geleceğe Bir iz’ sloganı ile seçime giden  listenin aday Yönetim Kurulunda; Sinem Güleryüzlü Altın, Serkan Arıcı, Mervan Nas, Çağdaş Çağman, Özlem Harmancı, Bora Mazak, Ceylan Dümer ingilok, Şehmus Cindioğlu, Esra Şeker, Fuat Çelik, Yaren Deniz, Batu Alper Akdoğan ve Dilan Kaya bulunuyor.

Erkan Kiraz’ın başkan adayı olduğu ve ‘Değişimin Mimarları’ sloganı ile yönetime aday olan listenin aday Yönetim Kurulunda ise; Eşref Gökalp, Övsev Küçükusta, Cem Görgülü, Sema Gül, Rumet Şahin, Sema Sarı, Ayça Özlem İlgın, Fatma Yalçın, Fulya Çağlar, Ekrem Yıldırım, Nihari Şen, Volkan Lenk, Hayri Toprak yer alıyor.

TMMOB Mimarlar Odası Mersin Şubesi’nin mevcut Başkanı Ünal Şahin, 17’nci dönemde de yönetime aday olduklarını belirtti. Her iki listenin de başarılı olduğunu belirten Şahin, “Kim seçilirse seçilsin başarılı ve özverili çalışacağını düşünüyoruz. Meslek odasına ve kentteki meslekle ilgili kaygıları en çok kim taşıyorsa onun kazanmasını diliyoruz. Her iki ekipte kendi içlerinde bölünerek çoğalmıştır. Hataları daha az olacaktır yeni ekibin hangisi seçilirse seçilsin” ifadelerini kullandı.