Emlakçılara eğitim | Güney Gazetesi Mersin

Emlakçılara eğitim

Mersin- Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Mersin Şubesi, TÜGEM üye ve yöneticileri için eğitim toplantısı düzenledi.

Emlakçılara eğitim


TÜGEM Mersin İl Başkanı Ümit Mete, bu toplantının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu: “En büyük amacımız mesleğimizi iyi bir konuma getirmektir. Değerli meslektaşlarımızı ve kıymetli bürokratlarımızı buraya getirebiliyorsak mesleğimizin ne kadar kıymetli olduğunu ve çok önemli işler yaptığımızı bundan sonra da yapacağımızın ispatıdır.”

Mersin Tüm Emlakçılar Odasına rakip olmadıklarını ve aksine çok kardeşçe dayanışma içerisinde çalıştıklarının altını çizen Mete, şöyle devam etti; “Sinan Canpolat başkan her zaman bize destek olmuştur. Yanımızda olmuştur. Biz de kendisini her zaman destekledik. Aramızda iyi bir abi kardeş ilişkisi vardır. Bir konuya değinmek istiyorum; Bazı yanlış anlaşılmalar var. Biz TÜGEM Mersin İl Başkanlığı olarak mesleğimize saygı duyan, nitelik kazandıran, işini doğru yapan ve yapmakta olan hiç kimseyi dışlamıyoruz. Herkese kapımız açıktır. Burada farklı firmalardan 70 emlak firmasından arkadaşlarımız var. Biz burada onlara kendimizi göstermek veya başka bir amacımız yoktur. Bundan sonra 6-7 saatlik bir eğitim için toplandık. Burada değerli kişilerden değerli bilgiler alacağız. Bugün burada sektörümüzün Ticaret ve Sanayi Odasıyla ilgili, Emlakçılar Odası, İl Ticaret Müdürlüğü, inşaat sektörü ve gayrimenkul detaylarıyla ilgili buradayız. Bundan sonra amacımız hep böyle olacak. Mesleğimizi büyütmek olacaktır.”

 

EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANI CANPOLAT: ÜMİT BAŞKANLA AYNI KULVARDAYIZ “

 

Mersin Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Sinan Canpolat, TÜGEM ve Başkanı Ümit Mete ile kardeşçe dayanışma içerisinde olduklarının altını çizerek, şöyle konuştu; “Sektörümüzün daha iyi bir yere gelmesi için çalışıyoruz. Mersin’de iyi bir emlak komitesi var. Tüm emlak sektörüyle dayanışma içerisinde çalışıyoruz. TÜGEM’le de çok iyi ilişkilerimiz vardır. Bu salonda oturanların %80’ni emlakçılar odasının üyesidir. Birlik ve beraberliği sağlamalıyız. Yetki belgesi olmadan bu işi yapanlar var. Bunu yapanlara ciddi bir cezai işlem var. Yetki belgesi olmadan emlakçılık yapanlara müsamaha göstermemeliyiz.”

 

MTSO BAŞKANI KIZILTAN: BU KADAR KATILIM BENİ UMUTLANDIRDI”

 

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ise TÜGEM’in bu toplantısının Mersin’de 2022 yılının ilk etkinliği olduğuna dikkat çekerek, “Bu kadar yüksek katılımla bir etkinliğin olması beni umutlandırdı. Barış Kılıçarslan’ın vereceği satış, motivasyon ve gayrimenkul danışmanlığı eğitiminin sektör aktörlerine yararlı olduğunu düşünüyorum. TÜGEM Mersin İl Başkanı Ümit Mete ve Yönetim Kurulunu kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)