TİY maçında gol çıkmadı | Güney Gazetesi Mersin

TİY maçında gol çıkmadı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin ikinci yarısının ilk maçında sahasında Karatay Termal 1922 Konyaspor ile karşılaşan Tarsus İdman Yurdu, 0-0 berabere kaldı. Tarsus, Alperen’in 14. dakikada gördüğü kırmızı kart nedeniyle müsabakanın büyük bölümünü eksik oynamak zorunda kaldı.

TİY maçında gol çıkmadı


 

Tarsus Şehir Stadı’nda güneşli fakat, soğuk bir havada oynanan maçta, Tarsus taraftarları takımlarını yalnız bırakmayarak tribündeki yerlerini aldı.

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takım arasında oynanan maçın ilk anları, orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

14. dakikada mücadelenin en kritik anı yaşandı. İkili mücadele esnasında ayağını fazla kaldıran Alperen Pak, rakibinin yüzüne vurunca, hakem tarafından direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Sahada 10 kişi kalan Tarsus İdman Yurdu, yine de atak bir oyun sergilemeye devam etti. Tarsus, eksik oynamasına rağmen, karşılaşmanın ikinci yarısında da atak futbolunu sürdürdü. İki takımdan da tabelayı değiştirecek gol gelmeyince, maç golsüz berabere bitti. (Haber Merkezi)