Çatı Katı ilk 30’a girdi | Güney Gazetesi Mersin

Çatı Katı ilk 30’a girdi

Kanal 33 Tv’de yayınlanan “Çatı Katı” programı kendi gününde ve saatinde Türk televizyon programları arasında ilk 30 Program içerisinde yer aldı.

Çatı Katı ilk 30’a girdi


Kanal 33 ekranlarında yayınlanan ve 25 programdır devam eden “Çatı Katı” programı Yayınlanan saatinde ilk 30 program içerisinde yer almayı başardı. Prodüksiyonunu “MCD Prodüksiyonun” üstlendiği, Sanat Danışmanlığını “Act Sanat Atölyesinin” yaptığı “Çatı Katı” programı geçtiğimiz hafta yakaladığı başarı ile hedefini yükseltti. Programın yayınlandığı Cuma Günü saat 21:00’da sıralamada 30. Sırada yer alarak Türkiye sıralamasında kendini gösterdi.

MCD Prodüksiyon sahibi ve Kanal 33 Yönetim kurulu üyelerinden Muratcan Demirtaş hedeflerinin daha ilerisi olduğunu söyledi.

Act Sanat Atölyesi, Genel Sanat Yönetmeni Hakan Yeni “Çatı Katı” programının hazırlık sürecinde 18 kişilik bir çalışma ekibi ile başladıklarını ve bu çalışmaların neticesinde “Biz bu programda eğlenmeliyiz” diyerek başladıklarını aynı zamanda da Sanatsal çalışmaların da bu noktada çok etkili olduğunu söyledi. (Haber Merkezi)