Başarır’dan sert tepki | Güney Gazetesi Mersin

Başarır’dan sert tepki

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP Gençlik Kolları üyelerinin Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’ni basmaya kalkışmalarını sert bir dille eleştirdi.

Başarır’dan sert tepki


ZELİHA ÖZİPEK

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak arasında tartışmalar yaşanmış, Gültak oturuma verilen arada bir belediye çalışanının sözlü saldırısına uğramıştı. Belediye çalışanı, Gültak’ın, Başkan Seçer’e küfür etmesi üzerine tepki gösterdiğini ileri sürerken Gültak kendisine silah gösterildiğini iddia etmişti.

Tartışmalar yaşanırken AKP Gençlik Kolları üyesi oldukları ileri sürülen bir grup da meclis salonunu basmak istemişti.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Akdeniz’in AKP’li Belediye Başkanı organize bir şekilde büyükşehir belediye meclisini basmaya kalkıyor. Polis müdahale etmiyor. Görüntülerde AKP Mezitli İlçe Başkan Yardımcıları var. Millete hakaretler ediyor bu belediye başkanı. Kimse unutmasın!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız bizim gözbebeğimizdir, Mersin’in gözbebeğidir. Eğer ona hukuksuz bir şekilde organize saldırı yapanlar kimleri, hangi derin güçleri arkasına alırsa alsın karşısında bizi bulur ve ona uzanan elleri kırarız! Yapılan millet iradesine bir darbedir.”

 


  Başarır’dan sert tepki