Üniversitede Genç Ofis | Güney Gazetesi Mersin

Üniversitede Genç Ofis

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mersin Üniversitesi ve Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde hem öğrencilerin hem personelin sosyal ve sportif faaliyetler ile sosyal sorumluluk projelerine daha fazla katılımını sağlamayı amaçlayan "Genç Ofis", Çiftlikköy kampüsünde açıldı.

Üniversitede Genç Ofis


Açılış törenine, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, MEÜ Genel Sekreteri İsa Değirmenci ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Koca, Genç Kızılay gönüllüleri, gençlik liderleri ve öğrenciler katıldı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, açılışını gerçekleştirdikleri Genç Ofis’te gençlerin keyifle vakit geçirmelerini temenni ettiğini dile getirerek, ofisin açılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Konuşmanın ardından gerçekleştirilen kurdele kesimi ile birlikte Genç Ofis açıldı.

Genç Ofisi Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ile birlikte gezen Mersin Valisi Ali İhsan Su, öğrencilerle sohbet etti ve Genç Ofis bahçesinde öğrenciler tarafından seslendirilen müzik dinletisine katıldı.

Çiftlikköy Kampüsü Merkezi Kütüphanesi yanında, öğrencilerin hem eğlenebileceği hem de ders çalışabileceği bir ortam sağlayan Genç Ofis’te; bağlama, gitar, İngilizce, keman, satranç eğitimleri verilmesinin yanında, köy okullarına yardım, çevre temizliği gibi faaliyetler de gerçekleştirilecek. (Haber Merkezi)