İçel seriyi sürdürmek istiyor | Güney Gazetesi Mersin

İçel seriyi sürdürmek istiyor

İçel İdman Yurdu Ceyhanspor deplasmanında aldığı 2-0’lık skorla galibiyet serisini 4’e çıkardı. İçel’in Teknik Direktörü Ender Alkan, Cumartesi Günü evlerinde oynayacakları Büyükçekmece Tepecikspor maçını da kazanıp galibiyet serisini beşe çıkarmak istiyor.

İçel seriyi sürdürmek istiyor


Mahmut Sönmez

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel Takımı son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle puanını 23’e çıkarıp ligde 6. Sıraya yükseldi. Gazetemize demeç veren İçel idman Yurdu’nun Teknik direktörü Ender Alkan, yakaladıkları başarıda birçok etkenin olduğunu söyledi, Alkan “Başarının gelmesinde başta yönetimin desteği, oyuncuların sahadaki enerjisi ve taraftarın bize olan inancı ve desteğinin etkisi çok büyük” dedi.

Bu başarıyı devam ettirmek istediklerini söyleyen Alkan, her maçın zor olduğunu ve sıkı hazırlandıklarını söyledi. Alkan “Cumartesi Büyükçekmece ile oynayacağız, zor bir maç olacak idmanlar ve taktiklerle kendimizi her hafta geliştirmeye çalışıyoruz. Bu hafta ki maçı da alıp yolumuz devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İçel İdman Yurdu Büyükçekmece Tepecikspor maçı, Cumartesi Günü saat 13.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak.

İçel’in rakibi Büyükçekmece takımı ligde 10 puanla 16. Sırada yer almakta.