Lider durmak bilmiyor | Güney Gazetesi Mersin

Lider durmak bilmiyor

Birinci Lig Kadınlar A Grubunda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol takımı ligin 8’inci haftasında geçen sene süper ligde mücadele eden Aksaray Belediye Hentbol takımını 23-16 yenerek liderliğini perçinledi.

Lider durmak bilmiyor


 Ligin sekizinci haftasında Aksaray deplasmanında oynayan maçın ilk devresini 15-7 önde kapatırken, Mersin ekibi baştan sona etkili oyunu ile maçı rahat kazandı. Bu sonuçla puanını 12’ye yükselten Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol takımı gelecek hafta deplasman da Yozgat Sosyal Yardımlaşma SK karşılaşacak.

 

Maçı 16-23 kazanan MBB Kadın Hentbol takımı antrenörü Ali Rıza Yeşil, maç ile alakalı olarak yaptığı açıklamada, "Gaziantep galibiyetinden sonra ligin güçlü takımı ve geçen sene süper ligde mücadele eden Aksaray Belediye SK üne karşı saha da istediklerimizi yansıttık ve kazanmayı bildik. Sporcularımız iyi konsantre olduğu zaman iyi top oynuyorlar antrenman salonu sıkıntısı nedeni ile hazırlıklarımızı tam anlamıyla yapamasak da sporcularımızın azimli olması saha içerisinde iyi işleri yapmamızı sağlıyor. Sporcularımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)