AKP’li Özturan, milletvekiline “alçak” dedi | Güney Gazetesi Mersin

AKP’li Özturan, milletvekiline “alçak” dedi

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Bingöl’de bir şehidin ağabeyiyle yaşadığı tartışma ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e kadınlık ve insanlık onurunu hedef alacak şekilde hakaret ve küfür eden şahsa küfür etmesi de gündeme geldi.

AKP’li Özturan, milletvekiline “alçak” dedi


ABİDİN YAĞMUR

 

Özturan, “Bingöl’de şehit ailelerine pervasızca, alçakça küfür eden İP’li Türkkan’ı kınıyoruz. Bir an önce İP’li Türkkan’ın istifa etmesini, siyasetten men edilmesini bekliyoruz. Buradan şehit ailelerimizi sevgiyle, muhabbetle selamlıyoruz. Her daim yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Yüce Türk milleti şehit ailelerimize yapılan bu saygısızlığı unutmayacaktır ve sonuna kadar da takipçisi olacaktır” dedi.

 

POLİSE ŞEREFSİZ DİYEN VEKİLE NE YAPTINIZ?

 

AKP’li Zafer Şahin Özturan’ın bu sözleri üzerine söz alan İyi Partili Kerim Şahin de, milletvekili ile tartışmaya giren şahsın, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, hiçbir kadına söylenemeyecek sözlerle hakaret ettiğini hatırlattı.

Şahin, “Partimizin adının İP olarak telaffuz edilmesini kınıyoruz. Gelecek seçimlerde partimizin adını telaffuz ede ede İyi Parti olduğunu öğreneceksiniz. Milletvekilinin sarf ettiği ve tasvip etmediğimiz sözlerin muhatabı şehit aileleri değildir. Sözlerin muhatabı Genel Başkanımız Meral Akşener’e galiz küfürler eden kişidir. İyi Parti Lütfü Türkkan’ın istifasını almıştır. Bu her partinin göstereceği cesaret değildir. AK Parti olarak, polisimize şerefsiz diyen vekil hakkında ne yaptınız? Şehit annesini mahkeme kapılarında süründürdünüz” ifadelerini kullandı.