“Maçın kırılma anını iyi oynayamadık” | Güney Gazetesi Mersin

“Maçın kırılma anını iyi oynayamadık”

Beysu Konyaspor Basketbol deplasmanından 81-74 mağlup ayrılan temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK son 3 haftadır galip gelemiyor. Konya maçı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Şahin Ateşdağlı, Konya kadrosunun çok güçlü olduğuna dikkat çekerek, “Konya direk süper lige çıkmak için kurulmuş çok kaliteli bir kadro. Ona rağmen çok iyi mücadele ettik. Hep maçın içindeydik. Ama maçın sonundaki kırılma anını çok iyi oynayamadık ve yenildik” dedi.

“Maçın kırılma anını iyi oynayamadık”


NİHAT ALTUNTAŞ

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde 3 haftadır galibiyet alamayan temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK’da kötü gidişat devam ediyor. En son Beysu Konyaspor Basketbol deplasmanından eli boş dönen temsilcimiz bu hafta evinde oynayacağı Sigortam.net maçına hazırlanıyor.

 

Konya deplasmanını gazetemiz için değerlendiren Şahin Ateşdağlı, “Konya direk süper lige çıkmak için kurulmuş çok kaliteli bir kadro. Bu ligin çok üstünde bir kadro yapısı var ama biz de çok iyi oynadık. Maçın sonuna kadar olan kısmı çok iyi oynadık. Ama tabi ki Atakan eli kırık olduğu için oynamadı. Aynı pozisyondaki ABD’li oyuncumuz da 2 idman yaparak maça çıktı. Ondan da çok büyük bir verim alamadık. Ona rağmen çok iyi mücadele ettik. Hep maçın içindeydik. Ama maçın sonundaki kırılma anını çok iyi oynayamadık ve yenildik. Bu hafta Mersin’de oynayacağımız yine çok kuvvetli bir rakip var. Sigortam.net’e karşı Konya’daki iyi oyunu taşıyıp kendi evimizde yenilgi serisine son vermek istiyoruz” dedi.