İçel 3 puanı kaptı | Güney Gazetesi Mersin

İçel 3 puanı kaptı

Teknik direktör Cem Kavçak ile yollarını geçtiğimiz hafta ayıran İçel İdman Yurdu, Vedat Çoban’ın antrenörlüğünde çıktığı maçta Kardemir Karabükspor’u 1-0 yendi.

İçel 3 puanı kaptı


ZELİHA ÖZİPEK

 

TFF 3.lig 3.Grup'ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, ligin 10 haftasında ligin son sırasında bulunan ve daha önce puan yüzü görmemiş Kardemir Karabükspor'u konuk etti.

Karşılaşma, Mersin Stadının rutin bakımda olması nedeniyle Tarsus şehir stadında oynandı. Karşılaşmayı Aykut Sergin, Hüseyin Sepetçioğlu ve Göker Erel hakem üçlüsü yönetti.

İçel İdman Yurdu’ndan teknik direktör Cem Kavçak ile yollar geçtiğimiz hafta ayrılmıştı. İçel İdman Yurdu kritik maça Vedat Çoban’ın antrenörlüğünde çıktı.

9. dakikada Sabit Hakan Yılmaz ile golü bulan İçel İdman Yurdu, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. İçel İdman Yurdu bu galibiyetle birlikte ligde puanını 14'e yükseltti. İçel İdman Yurdu önümüzdeki hafta Orduspor deplasmanına gidecek.

Öte yandan İçel İdman Yurdu’nun yeni teknik direktörüyle yönetimin el sıkıştığı da öğrenildi. İçel İdman Yurdu’nun yeni teknik patronu bugün açıklanacak.