Avrupa’da Üçüncü Sınav! | Güney Gazetesi Mersin

Avrupa’da Üçüncü Sınav!

Lig’de ve Avrupa’da fırtınalar estiren Çukurova Basketbol Kulübü, EuroCup’ın 3. Haftasında evinde Polonya temsilcisi Gorsow’u konuk edecek. Maç öncesi değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Olcay Orak, “Botaş maçındaki sert savunmamızı Gorsow’ a karşı da uygulayıp maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

Avrupa’da Üçüncü Sınav!


NİHAT ALTUNTAŞ

 

Kadınlar Süper Ligi’nin güçlü takımlarından BOTAŞ’ı evinde deviren ve Avrupa Kupası’nda yoluna dolu dizgin devam eden Çukurova Basketbol Kulübü, EuroCup’taki üçüncü maçına yarın çıkıyor. Polonya temsilcisi Gorsow’u Servet Tazegül Spor Salonu’nda ağırlayacak temsilcimiz kayıpsız bir şekilde şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyor. Karşılaşma yarın saat 18.00’de başlayacak.

 

Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Baş Antrenör Olcay Orak, “Avrupa Kupası’nda dikkatli olmak lazım. Herkes herkesi yenebilecek güçte. Rakibimizi yenmek istiyoruz. BOTAŞ maçında rakibe çok ciddi sertlik yaptık, aynı sertlik düzeyini Gorsow’a uygulayıp seyircilerimize güzel bir basketbol sergileyerek galip gelmek istiyoruz. O yüzden hiç kontrolü elden bırakmadan bütün maçlarımızı şampiyonluk maçı oynuyormuş gibi oynamaya çalışıyoruz” dedi.