Tarsus’a teknik direktör dayanmıyor! | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’a teknik direktör dayanmıyor!

30 Eylül’de göreve getirilen ve sadece 5 maç sonra görevine son verilen Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, tez canlı bir şekilde hareket edildiğini belirterek “23 günde biz ne yapabiliriz?” dedi.

Tarsus’a teknik direktör dayanmıyor!


NİHAT ALTUNTAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren Tarsus İdman Yurdu, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yollarını ayırdı. Ligin 9. Haftasında evinde Nazilli Belediyesiyle 1-1 berabere kaldıktan sonra Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık tarafından istifa etmesi yönünde talimat alan teknik direktör Hüseyin Kalpar ve ekibi karşılıklı anlaşarak görevlerini bıraktılar.

 

Ayrılık sonrası gazetemize konuşan Kalpar, “23 günde biz ne yapabiliriz? Gittikçe iyiye giden bir görüntü vardı zaten. Yeni kurulmuş bir takımız, her taraftan değişik mevkilerden oyuncular transfer edilmişti. Tez canlı bir şekilde hareket edildi. Maçtan sonra başkan bize yazdı ve istifa etmemizi istedi. Biz de gereğini yaparız diye yazı yazdık ve gereğini de yaptık. Bundan sonra Tarsus İdman Yurdu’nun başarılı olmasını canı gönülden isterim” dedi.