“Büyükçekmece maçını kesinlikle kazanmak zorundayız” | Güney Gazetesi Mersin

“Büyükçekmece maçını kesinlikle kazanmak zorundayız”

Geçen hafta Çukurova Belediyesi karşısında 3-1 mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Voleybol takımı, bu Pazar evinde oynayacakları Büyükçekmece maçının hazırlıklarına başladı. Baş Antrenör Murat Oğuz, Büyükçekmece maçının son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

“Büyükçekmece maçını kesinlikle kazanmak zorundayız”


NİHAT ALTUNTAŞ

 

2021-2022 Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Voleybol takımı, ligde şu ana kadar 1 galibiyet bir mağlubiyet aldı. Takım geçen hafta deplasmanda Çukurova Belediyesine karşı 3-1 mağlup olmuştu. Çukurova deplasmanında alınan mağlubiyetle ilgili değerlendirme yapan Antrenör Murat Oğuz, “Çukurova bütçesi çok yüksek olan bir takım. Onların daha fazla tecrübeli oyuncuları olduğu için maçı kazanmasını iyi bildiler. Biz biraz onlara göre geride kaldık. Ama bizim için iyi bir maç oldu. Adanalılara çok iyi bir maç izlettik. Sultanlar eş değerinde bir maç oldu ama sonucu da Çukurova aldı” dedi.

 

Büyükşehirli Voleybolcular Çukurova maçını geride bırakıp bu hafta evlerinde oynayacakları Büyükçekmece maçı için sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Büyükçekmece maçı hakkında da değerlendirmede bulunan Oğuz, “Bu hafta Büyükçekmece Voleybol Akademi karşısında kesinlikle kazanmak zorundayız. Büyükçekmece’nin maçlarını seyrettik ona göre de önlemlerimizi alıyoruz. Maçlar mücadele edilerek kazanılır. Bunun için de bu hafta Büyükçekmece maçına hazırlık yapıyoruz. Ona karşı önlemler alıyoruz. Tek düşüncemiz galibiyet” dedi.