HAYDİ MAÇA! | Güney Gazetesi Mersin

HAYDİ MAÇA!

Yeni sezonda ilk defa taraftarının önünde oynayacak Çukurova Basketbol Kulübü, EuroCup’ın ikinci haftasında AZS UMCS Lublin takımıyla karşılaşacak. Maç bugün saat 18.00’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak.

HAYDİ MAÇA!


NİHAT ALTUNTAŞ

 

Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü, EuroCup Women C Grubunun ikinci haftasında oynayacağı AZS UMCS Lublin maçının hazırlıklarını tamamladı. Mersin’de Servet Tazagül Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaya sıkı bir şekilde hazırlanan ÇBK, Lubnin maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.

EuroCup’ta ilk maçında Belarus temsilcisi Horizont Minsk’i deviren ve daha sonrasında Kadınlar Süper Ligi’nde Kayseri’yi deplasmanda mağlup eden ÇBK, yeni sezonda evinde oynayacağı ilk maçı kazanmak istiyor.

AZS UMCS Lublin ise Polonya Kadınlar Basketbol Ligi’nde son oynadığı Arka Gdynia maçından galibiyetle ayrıldı. Aynı zamanda Lublin, EuroCup’ın ilk haftasında oynadığı Gorsow maçında da rakibini mağlup etti. Polonyalı ekibin ÇBK gibi lige ve Avrupa kupasına iyi başlaması maçın zor geçeceğinin bir göstergesi olarak yorumlanabilir.