Tarsus İdman Yurdu, Kırşehir deplasmanında 2-1 mağlup ayrıldı | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus İdman Yurdu, Kırşehir deplasmanında 2-1 mağlup ayrıldı

Tarsus İdman Yurdu, ligin 8. haftasında Kırşehir karşısında da mağlup olarak ligde iyice alt sıralara geriledi. Sarı Lacivertli ekip, ligde 8 haftadır deplasmanda galibiyet sevinci yaşayamıyor.

Tarsus İdman Yurdu, Kırşehir deplasmanında 2-1 mağlup ayrıldı


 

 

NİHAT ALTUNTAŞ

 

TFF 2.lig’de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda Kırşehir Belediyespor’un konuğu oldu. Maça iyi başlayan temsilcimiz ilk yarıda tamamen oyunun hakimi olurken, ikinci yarıda yediği iki gol ile maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Sarı Lacivertli edip bu mağlubiyetle birlikte ligin 8’inci haftasında da deplasmanda galibiyet sevinci yaşayamadı.

 

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI…

15. dakikada gelişen atakta Tarsus İdman Yurdu oyuncusu Cengiz Ötkün, köşe çizgisinden ceza sahasına bıraktığı topla boşta kalan Kaptan Ferhat Duman boş pozisyonda golü kaçırdı.

41 dakikada Kırşehirli oyuncu Ozan Karabacak, orta sahanın az ilerisinden atılan pasla birlikte kalecimiz Abdulaziz Demircan ile karşı karşıya kaldı ama Demircan topu kurtarmasını bildi.

Maçın ilk yarısı berabere sona erdi: 0-0

64 dakikada taç atışıyla birlikte ceza sahasına düşen topu Ozan Karabacak, ağlarla buluşturdu.  

75. dakikada oyuna giren Sinan Kurumuş ile birlikte ağırlığını hissettiren Tarsus İdman Yurdu, aradığı golü Niyazi Batuhan Salman ile 80. Dakikada buldu: 1-1

80 dakikada Tuğay Adamcıl, hızlı gelişen atakla birlikte köşeden atılan pası iyi değerlendirdi ve topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşma 2-1 Kırşehir üstünlüğüyle sona erdi.