Kızlar galibiyet avında! | Güney Gazetesi Mersin

Kızlar galibiyet avında!

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basketbol evinde ağırlayacağı Karşıyaka Çarşı Kolejliler takımından 2 puan koparmayı hedefliyor.

Kızlar galibiyet avında!


NİHAT ALTUNTAŞ

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Basketbol takımı ikinci maçına yarın çıkıyor. Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda Karşıyaka Çarşı Koleji’ni ağırlayacak Büyükşehir Belediyesi GSK, ligin ikinci haftasından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Karşılaşma yarın saat 14.00’te başlayacak ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

 

İlk hafta deplasmanda Bodrum Karya’yı 79-58 mağlup eden Büyükşehirli Kızlar, sergiledikleri hazır görüntüyle tüm dikkatleri üzerlerine çekmişti. Baş Antrenör İbrahim Sağdıç liderliğinde lige hızlı bir giriş yapan kızlar, evinde oynayacağı Karşıyaka maçından da zaferle ayrılmayı hedefliyor. Karşıyaka Çarşı Kolejliler ise geçen hafta evinde ağırladığı Turgutlu Belediyespor’a mağlup olmuştu.

“ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

 

Maç öncesi değerlendirmede bulunan Coach Sağdıç, Hafta boyunca antrenmanlarımızı yaptık gayet keyifli mutlu bir şekilde çalışmalarımızı bitirdik, Karşıyaka maçına hazırız. Uzun bir süre sonra evimizde ilk defa seyircimizle buluşacağız ve bunun için de heyecanlıyız. Evimizdeki ilk maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.