4 haftada 5 puan | Güney Gazetesi Mersin

4 haftada 5 puan

TFF 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk iddiasıyla mücadele eden İçel İdman Yurdu, ligin dördüncü haftasındaki Derince deplasmanında da umduğunu bulamadı. Rakibi karşısında tutuk bir oyun sergileyen İçel İdmanyurdu, ilk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında 1-0 geriye düşse de Murat Can Bölükbaşı’nın golüyle beraberliği yakaladı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Mersin temsilcisi böyle 4 haftada 5 puan topladı. Bir diğer deyişle ligin daha başında 4 maçta 7 puan kaybetti.

4 haftada 5 puan


NİHAT ALTUNTAŞ

 

Lige Şampiyonluk parolası ile başlayan İçel İdmanyurdu, Kocaeli’de Derincespor’la 1-1 berabere kalarak iki puan daha yitirdi. İçel böylece oynadığı dört maçta 5 puan toplayarak klasmanda 9. Sırada yer aldı.

Derince Belediye Sentetik Çim sahada oynanan maçı Serhad Ürkmez , Furkan Kocayıldız , Tahir Yalçın  hakem triosu yönetti.

Belediye Derincespor maça; Taha Ayan , Hasan Güleryüz, Efe Karaoğlu , Ufukcan Engin , Mehmet Tosun Melih İnan , İlker Can, Berkay Çakır, Muhammet Enes Yılmaz ,Sercan Uslu , Sefa Durmuş on biri ile başladı.

İçel İdmanyurdu SK ise sahaya Sertaç Güzel , Burak Bilgen , Furkan Işıkdemir , Muhammed Raşit Şahingöz , Sabit Hakan Yılmaz , Furkan Güneş, Ömer Önder, Erhan Karayer , Özkan Zileli , Murat Can Bölükbaşı , Aslan Gök on biriyle çıktı.

İlk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta 45 dakikada gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci yarıda 70 dakikada ev sahibi  Derince Sefa Durmuş’un golü ile 1-0 öne geçti.

Golden sonra rakip kaleye daha çok inen İçel İdmanyurdu 88. Dakikada  Murat Can Bölükbaşı ile golü bularak sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmayı başardı.

İçel İdmanyurdu son dakikalarda kurtardığı bu 1 puan ile ligdeki puanını 5’e çıkardı ve puan cetvelinin 9. Sırasında kaldı.

Ligde oynadığı 4 maçta bir galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi alan İçel İdman Yurdu ilk 4 haftada 7 puan kaybetti.