İş’ten Sesler Korosu Mersin’de sahne alacak | Güney Gazetesi Mersin

İş’ten Sesler Korosu Mersin’de sahne alacak

İş adamı Recai Çakır tarafından kurulan ve gün geçtikse üye sayısı artan C-Majör İş’ten Sesler Korosu, Bodrum’daki yangında kül olan ormanlara ve evleri yanan köylülere destek amacıyla verdiği konserin ardından şimdi de İstanbul ve Mersin’de konser vermeye hazırlanıyor.

İş’ten Sesler Korosu Mersin’de sahne alacak


Turizmci, hayırsever iş adamı Recai Çakır tarafından kurulan ve sadece iş adamlarından oluşan C-Majör İş'ten Sesler Korosu konserlerine devam ediyor. Bodrum’daki yangında bahçeleri ve evleri yanan insanlara destek olmak için Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren korosu, İstanbul’da down sendromlu çocuklar için ve ardından Türkiye Alzaymır Derneği ile Mersin ve İstanbul’da konserler verecek. 2016 yılından kurulan ve gün geçtikçe üyesi artan korodaki 120 gönüllü iş adamı sahneye çıkarak yardım için şarkı söylüyor. Oldukça geniş bir repertuvara sahip olan C-Majör İş’ten Sesler Korosu, Türkiye’nin birçok bölgesinde konser vermeyi planlıyor.

C-Majör’ün kurucusu Sianji Well Being Termal Resort Otel Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, “Konserlerimizi down sendromlu çocuklar için, Türkiye Alzaymır Derneği ile biri Mersin’de, biri İstanbul’da iki konser planlıyoruz. LÖSEV için de bir organizasyon planımız var. Bunun gibi dernekler ve vakıflar bizimle temas halinde. Bu bir sosyal sorumluluk ve iyilik hareketidir. Notaları iyiliğe dönüştürmeye devam edeceğiz” dedi. (İHA)