Hedef 3 puan | Güney Gazetesi Mersin

Hedef 3 puan

Hedef 3 puan


NİHAT ALTUNTAŞ

 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, ligin 2. Haftasında evinde Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda Konyaspor deplasmanında 0-0 berabere kalan Tarsus ekibi, 3 puan için sahaya çıkacak.

 

Yarın oynanacak karşılaşma Tarsus İlçe Stadyumu’nda saat 19.00’da oynanacak. Maçı, Yunus Dursun (Hakem), Emre Demirel (1. Yardımcı Hakem), Çağrı Ateş(2. Yardımcı Hakem), Nabi İzci(Dördüncü Hakem) yönetecek.

 

BOZDOĞAN, BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, evinde Erzincanspor ile oynayacak Tarsus İdman Yurdu’nun antrenmanlarını izlemek için Tarsus İlçe Stadyumu’na geldi. Başkan Bozdoğan, takıma baklava ikramında bulundu. 2.Baskan Salih Erdoğan, Cumali Kırbıyık ve basın sözcüsü Tolunay Duman ile sohbet edip bilgi alışverişinde bulunan Dr. Bozdoğan, Erzincanspor karşılaşması öncesi takıma başarılar diledi.

 

TARAFTARLARIN DİKKATİNE!

 

Tarsus İdman Yurdu, maç öncesi pandemi sürecinde maça gelmek isteyen taraftarlara TFF’nın "Müsabakalarda Uygulanacak Covid-19 Tedbirlerine İlişkin Talimat" hükümlerini duyurdu.

Tedbirler ise şu şekilde sıralandı:

“-Süper Lig, TFF 1.Lig, TFF 2.Lig, TFF 3.Lig ve Ziraat Türkiye Kupası 2021-2022 Sezon müsabakalarında stadyum seyirci kapasitesinin %50'si oranında ev sahibi takım seyircisi alınabileceği ve koltukların bir dolu, bir boş olacak şekilde kullanılacağı,

-Aşı takvimini tamamlamış kişilerin, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile; Covid-19 geçirmiş kişilerin ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma girebilecekleri,

-12 yaşını tamamlamış ve henüz Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişilerin, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucu negatif olması şartıyla stadyuma girebilecekleri, yönünde düzenlemelere yer verilmiştir.”

 

 

 

KOMBİNE BİLETLER SATIŞTA

 

Tarsus İdman Yurdu 2021-2022 kombine biletleri TİYSTORE’da satışa sunuldu.

Fiyatlar şu şekilde:

 

Maraton tribünü: 500 TL.

Kapalı tribün: 1000 TL.

Protokol tribün:2000 TL

Ayrıca maç biletleri tüm tribünler için ortak 20 TL olarak belirlendi