“Şampiyon olmak istiyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Şampiyon olmak istiyoruz”

Mersin’i Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek Mersin Futbol Kulübü, yeni sezonun hazırlıklarını Macit Özcan Tesisleri’nde sürdürüyor. Ligin başlamasına yaklaşık 1 ay kala tam gaz çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlılar, dış transferde son kozlarını oynuyor. 2 önemli isimle dirsek temasında bulunan mavi-beyazlılar yapılacak transferlerle transferi noktalayacak.

“Şampiyon olmak istiyoruz”


NİHAT ALTUNTAŞ

 

Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Mersin Futbol Takımı Teknik Direktörü Koray Erçin Çelikkaya, futbolu özlediklerini sahaya inmek için sabırsızlandıklarını söyledi. Genç, dinamik aynı zamanda da tecrübeli isimlerin yer aldığı bir takım olduklarını açıklayan Erçin Çelikkaya, “İyi bir transfer politikası izlediğimizi düşünüyorum. Elimizdeki bütçe ile en iyi transferi yapmaya çalışıyoruz. En önemlisi takımdaşlık ortamını ayakta tutuyoruz yaptığımız transferlerle. Aldığımız her oyuncu birbirinden önemli isimler. Transferlerimizde Sportif Direktörümüz Ömer Çetin'in emeği var. Transferde yoğun mesai harcıyor ve büyük emeği var. Hepsi karakterli, takımdaki herkes birbirine sahip çıkıyor. Kulüp Başkanımız Akgün Lülü'nün bir sözü var. Mersin FK bir ailedir. Aile her şeydir. Biz bir aileyiz. Bu birlikteliğimizi bozmadan sezon sonunu getireceğiz inşallah. Kulüp Başkanımız Akgün Lülü ve yönetim kuruluna bizlere sunduğu imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Takımına güvendiğini kaydeden Çelikkaya, “Mersin'in bir 3.Lig takımına ihtiyacı var. 2 sezon önce elbirliğiyle İçel İdman Yurdu'nu 3.Lig'e çıkarttık. İnşallah onlar bu sene 2.Lig'e çıkarlar. Bizde bu sene şampiyon oluruk 3.Lig'e yükseliriz. Kendimize, takımımıza güveniyorum. Neden şampiyonluk gelmesin? Neden şampiyon olmayalım? Hiçbir nedenimiz yok. Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Ama biz olamazsak bir Mersin takımının önünü açarız onlar şampiyon olsun. Yeterki Mersin'den bir takım daha 3.Lig'e çıksın. Mersinli futbolcuların, antrenörlerin birden çok takıma ihtiyacı var” sözlerini kullandı.

 

Yaklaşık 20 gündür antrenman yaptıklarını söyleyen Erçin Çelikkaya, takımın şu anda yüzde 50-60 civarlarında olduğunu açıkladı. Önümüzdeki günlerde kampa gideceklerini söyleyen Çelikkaya, şöyle konuştu: “Güzel bir kamp bizi bekliyor. İyi bir kamp dönemi geçirerek hazırlık maçlarında kendimizi denemek istiyoruz. Böylelikle eksikliklerimizi görebiliriz.”