Gültak’tan Mersin Barosu’na hayırlı olsun ziyareti | Güney Gazetesi Mersin

Gültak’tan Mersin Barosu’na hayırlı olsun ziyareti

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir’e ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gültak’tan Mersin Barosu’na hayırlı olsun ziyareti


Ziyarette Mersin Barosu Başkan Yardımcısı Av. Kazım Yüksel, Genel Sekreter Av. Murat Akın, Sayman Av. Rauf Sina Aycan, Avukat Haklar Merkezi Başkanı Av. İbrahim Hakkı Koç da hazır bulundu. Nezaket ziyaretleri için teşekkür eden Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, kentin gelişmesinde belediyelerin önemli rol oynadığını ifade ederek, Akdeniz Belediyesi’nin de bu bağlamda sosyal projelerde insan odaklı önemli hizmetleri gerçekleştirdiğini gözlemlediklerini söyledi. Mersin Barosu bünyesinde bulunan merkez ve komisyonlarla birlikte ortak projelerde yer alarak kentin geleceğine katkı sunmak istediklerini söyleyen Özdemir, kadın hakları, çocuk hakları, insan hakları, hayvan hakları konusunda yapmış oldukları eğitim çalışmalarını belediyenin de desteğiyle daha geniş kitleye yaymak istediklerini ifade etti.

Akdeniz Belediye Başkanı M.Muhammet Gültak ise amaçlarının Akdeniz ilçesinin çehresini değiştirmek, insanların yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirterek, Mersin Barosu’nu önemsediklerini, bu nedenle sosyal sorumluluk projelerinde işbirliği içerisinde hareket etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. (Haber Merkezi)