DEVA Partililer pazarları gezdi | Güney Gazetesi Mersin

DEVA Partililer pazarları gezdi

DEVA Partililer pazarları gezdi


 

 

Demokrasi ve Atılım Partisinin (DEVA) 81 il ve ilçe merkezlerinde başlattığı “DEVA Pazarda” etkinliğine, Mersin il ve ilçe teşkilatları da katıldı.

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, ilçe başkanları, il ve ilçe teşkilatlarının katıldığı ziyaretlerde broşür dağıtıldı, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbetler edildi. Tarımda, ekonomide, hukuk alanında, eğitimde yaşanan sorunlar ve DEVA Partisinin bu konularda ki çözüm önerileri anlatılarak, vatandaşların görüş, şikayet ve çözüm önerileri dinlendi.

Mersin genelinde tüm il ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla son derece verimli bir etkinlik yaptıklarını ifade eden DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, “DEVA Partisi olarak 81 ilde, merkez ve bunlara bağlı tüm ilçelerimizde açılan pazar yerlerine ziyaret gerçekleştirdik. Mersin teşkilatları da bu etkinliğe katılarak vatandaşlarımızla bir araya geldi. Vatandaşlarımızın, görüş ve önerilerini dinleyerek, partimizin bu konularda ortaya koyduğu çözüm yollarını aktardık. Son derece verimli bir etkinlik oldu. Partililerimizin sahaya tam kadro olarak çıkması ve farklı seslerin kendilerini ifade edebilmesi son derece faydalı oldu. Bu ziyaretlerde elde ettiğimiz düşünceleri raporlaştırarak Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve  Genel Merkez yöneticilerimize aktaracağız. DEVA Pazarda etkinliğimize katılarak, halkımızla bir araya gelen tüm partililerimize, ilçe başkanlarımıza il ve ilçe yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi. (Haber Merkezi)