“Yönetim Olarak Bir ve Diriyiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Yönetim Olarak Bir ve Diriyiz”

“Yönetim Olarak Bir ve Diriyiz”


Nihat ALTUNTAŞ

Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Şahin Kırbıyık, yönetim kurulundaki kişilerin haksız kazanç elde ettiği yönde çıkan haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada Kırbıyık, “Hiçbir yöneticimiz, herhangi bir futbolcu transferinden ya da başka bir yolla haksız kazanç elde etmemiştir. Hiçbir yöneticimizin karakteri sosyal statüsü böyle iğrenç bir iftirayı kabul etmez. Kendi iradesiyle yönetim kurulu üyeliklerinden istifa eden arkadaşlarımız dışında her birimiz canla başla ve özveri ile görevimizin başındayız. Toplumun herhangi bir kişisi ya da tüzel kişiliği ile bir kavgamız bulunmadığı gibi barışık bir hal sergilemekteyiz. Bu barış ortamını bozanlar ve bozmak için çaba sarf edenler, gazetecilik ve benzeri kisvelere sığınarak yalan, hakaret ve iftira içeren sözde haber yapanlarla ilgili yasal girişimde bulunacağımız gibi topluma da ifşa edeceğiz” dedi.

 

“NEMALANMA PEŞİNDE OLANLAR BOŞUNA ÇABALIYOR”

Nemalanma peşinde olanların boşuna çabaladığını ve gereken karşılığı da aldığını vurgulayan Kırbıyık, “Şu da bilinmelidir ki, takıma faydası olmadan takımla bugüne kadar en ufak ilgisi bulunmayan takımın renklerinden bile bihaber olan ve şirin görünmek çabasında olan bu kişilerin, kulübü en üst seviyeye taşımak için harcamakta olduğumuz paradan yönetimimizde yer alan değerli kişilerin haksız kazanç elde ettiği iftirasını esefle kınıyorum. Ve ben istemedikçe bizim paramızı kimse yiyemez diyoruz. Bunca yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip kişiliğimi böyle bir oyuna getirilebileceğini düşünenler ve kandırılarak benden ‘para sızdırılabileceği’ iddiası alçaklıktan öteye geçemeyecek bir iftiradır” ifadelerini kullandı.

 

“TARSUS HALKI BÖYLE YALAN HABERLERE İTİBAR ETMESİN”

Tarsus halkından bu tür yalan haberlere itibar etmemesini isteyen Şahin Kırbıyık, “Böyle insanların desteklercesine takip edilmemesini ve gereken cevabın verilmesini de önemle rica ediyorum. Biz karşılıksız menfaatsiz gerçek Tarsus İdman Yurdu severler ve halkımızla biriz, yönetim olarak da bir ve diriyiz” diye konuştu.

Kulübün şu an devam etmekte olan birinci etap kampın verimli ve başarılı geçtiğini vurgulayan Kırbıyık, birinci kamptın tamamlanmasıyla birlikte oyunculara birkaç gün izin verileceğini ve ardından ikinci kampın başlayacağını belirtti.