Mersin’de Ali Rıza Yeşil dönemi | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’de Ali Rıza Yeşil dönemi

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol takımı yeni sezonda antrenörlüğe Ali Rıza Yeşil’i getirdiğini açıkladı. Daha önceki sezonlarda 1.lig ve Süper Lig takımlarından Adana Şakirpaşa SK ve Mardin Sağlık Spor Kulübü’nü çalıştıran deneyimli antrenör Ali Rıza Yeşil ile yeni sezon için anlaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol takımı, kulüp başkanı Özgür Timur ile birlikte yeni sezon için imzalarını attılar.

Mersin’de Ali Rıza Yeşil dönemi


Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol takımı yeni antrenörü ile imzaları atmasının ardından önce iç transfer ardından dış transferlerle görüşmelere başlayacak.

Kulüp başkanı Özgür Timur ile sıcak bir görüşme yaptığını dile getiren Yeşil, "Yeni ve heyecanlı bir kulüpte olmaktan mutluyum. Ozan hocam ve ekibi başarılı işlere imza attılar, ben de kendilerini takip ediyordum. Bu sezon için yollarımız kesişti. Geçen sezon teknik ekipte bulunan hocalarımla ben de birlikte çalışacağım. Zaten birbirimizi tanımak işimizi daha kolaylaştırır, güzel bir ekip ruhu oluşturacağız. Uzun yıllar Mersin'de ve ülke hentbolunda adından söz ettirme planları yapan takımın parçası olmak keyif verici. Başkanımızın da bu enerjiye sahip olması, çalışmalarımızda bizlere fazlası ile güç verecek. Amacımız öncelikle iç transferlerle görüşüp sonrasında Özgür Başkanım ve yönetim kurulumuza olmasını istediğimiz bölgelere en az 5 tecrübeli oyuncu transferini yaparak yeni sezonda takımımızın en iyi yerde ligi bitirmesini sağlamak. Kulübümüzün ilk yılında 2. Lig’den 1.lig’e çıkması iyi işlerin göstergesi. İnşallah tüm ekip hep birlikte daha fazlasını üstüne koyarak, kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çok çalışarak başarılı olmak için mücadele edeceğiz" dedi. (Haber Merkezi)