8-14 MART HAFTALIK BURÇ YORUMLARI | Güney Gazetesi Mersin

8-14 MART HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

8-14 MART HAFTALIK BURÇ YORUMLARI


Bütün kadınların 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun. Malum haftaya bu özel gün ile başlamışken, özel bir haftaya girdiğimizi düşünüyorum. Gökyüzü etkileri uzun zamandır sıkılıp yorulduğumuz her konudan bizi uzaklaştırıyor, sert ve bizi zorlayan etkilerden daha yumuşak ve empati sempati etkilerinin devrede olacağı bir hafta. Hafta genelinde gökyüzünde hava ve su elementi baskın. İletişimin, yeni fikirlerin, sosyalleşmenin, romantizmin ve yaratıcılığın ön planda olacağı bir hafta. Hepimize şans getirsin.  Huzurlu bir hafta diliyorum .

 

 

KOÇ BURCU:

Bu hafta Belirsiz kalan konularla ilgili netleşmeler ön planda olacak. İlham ve yaratıcılık gerektiren alanlarda güzel sonuçlar alınabilir. Sezgilerin açıldığı bu hafta, yakın çevreyle olan iletişim de daha hareketli olacaktır. Mutlu haftalar.

 

BOĞA BURCU:

Bu hafta yeni çevrelere katılmanın ve sosyal hayatın hareketlenmesi harika görünüyor. Uzun vadeli yeni hedefler belirlenebileceği gibi mevcut hedeflere de ulaşacak adımları atmak mümkün. Kazançlarla ilgili alternatif durumlar yaratma gayreti olacak. Mutlu haftalar.

 

İKİZLER BURCU:

Bu hafta İş hayatıyla ilgili daha iyimser bakılacak ve farklı fırsatlar değerlendirilecek. Gerçeklikten kopmamaya dikkat edilmeli. Fiziksel aktiviteler ve kendine zaman ayırma isteği daha ön planda olacak. Mutlu haftalar.

 

YENGEÇ BURCU:

Bu hafta hayata bakış şekliniz daha olumlu görünüyor. Eğitimlerle ve ticari konularla ilgili güzel fırsatlarla karşılaşılabilir. Psikolojik süreçlerin sebeplerini daha fazla sorgulama ve çözme ihtiyacı da yaşanabilir. Mutlu haftalar.

 

ASLAN BURCU:

Bu hafta finansal konularla ilgili güzel fırsatların yakalanıyor. Maddi konularda gerçekçi bakışı kaybetmemeye dikkat edilmeli. Dönüşüm konularında güzel farkındalıklar değerlendirilebilir. Arkadaşlarla da bol vakit geçirme isteği baskın. Mutlu haftalar.

 

BAŞAK BURCU:

Bu hafta ikili ilişkilerde güzel gelişmeler yaşanıyor. Duygusal paylaşımlar yoğun olacağından hiçbir durumu idealize etmemeye dikkat edilmeli. İş hayatında da yeni konularla ilgilenme isteği baskın. Mutlu haftalar.

TERAZİ BURCU:

Bu hafta İş ortamıyla ve genel günlük akışla ilgili olumlu gelişmeler devrede olacak. Sağlık konularına ve evcil hayvanlara daha fazla ilgi göstermek istenebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerde ve ticari konularda farklı yöntemler deneme isteği de baskın. Mutlu haftalar.

 

AKREP BURCU:

Bu hafta aşk hayatında güzel gelişmeler devrede. Aynı zamanda yaratıcı alanlarda verimli işler çıkarmak da mümkün. Finansal konularda fazla risk almamaya dikkat edilmeli. Mutlu haftalar.

 

YAY BURCU:

Bu hafta aile hayatıyla, ebeveynlerle ilgili güzel paylaşımlar yaşanıyor. Evle ilgili dekorasyon değişimleri, düzenlemeler olabilir. İkili ilişkilerde de daha aktif olma isteği baskın. Mutlu haftalar.

OĞLAK BURCU:

Bu hafta İletişim alanında yaratıcı süreçler devrede görünüyor.  Yazılarda, tanıtım faaliyetlerinde ve iletişim konularında güzel açılımlar olabilir. Çalışma arkadaşlarıyla da iletişim daha hareketli olacaktır. Mutlu haftalar.

KOVA BURCU:

Bu hafta kazançlarla, kaynaklarla ilgili güzel fırsatlarınız var. Öz değeri yükseltmek için farkındalık da yüksek olacak. Daha eğlenceli vakit geçirme motivasyonu baskın. Mutlu haftalar.

BALIK BURCU:

Bu hafta alınmış kişisel kararlarla ilgili güzel gelişmelerin yaşanması mümkün. Sezgiler ve farkındalık yüksek olacak. Evle ve ebeveynlerle ilgili konularda hareketlenme söz konusu. Mutlu haftalar.