1-7 MART HAFTASI BURÇ YORUMLARI | Güney Gazetesi Mersin

1-7 MART HAFTASI BURÇ YORUMLARI

1-7 MART HAFTASI BURÇ YORUMLARI


Yeni bir hafta, yeni bir ay ve yeni mevsim. Hepinizin hayallerimize, umutlarımıza kavuşacağı tertemiz yeni başlangıçlar olsun. En hayırlı beyaz sayfalar açılsın hayatlarımızda. Bu haftaya başak burcunda gerçekleşen dolunay etkisiyle başlıyoruz. Demek oluyor ki her türlü konuyu daha detaycı daha titiz bir şekilde ele alıyoruz. Dolunay netleşme ile ilgilidir. Hayatlarımızda netleşmeler yaşamaya başlayacağız. Özellikle sağlık, çalışma, iş yaşamımız ve para konuları ön planda olacaktır. Herkesin bireysel haritasına göre bu konular farklılık gösterebilir. Her şeyin gönlünüzce olacağı; bu yeni haftanın ve ayın şans ve güzelliklerle sizi bulacağı, hayallerinize kavuşturacağı sağlıklı bir hafta diliyorum. Kişisel doğum haritası için bana Nazhayfavi instagram hesabımdan, DM üzerinden ulaşabilirsiniz. Sevgiler.

KOÇ BURCU:

Bu hafta dolunay ile yeni sağlık prosedürlerini hayatlarına sokuyor, diyet ve spor gibi düzen ve istikrar isteyen konularda şanslı oluyorlar. İşyerinde/ofiste değişiklik yapabileceğiniz gibi, yeni çalışanlar ya da çalışma arkadaşlarına sahip olabilirsiniz. Kiracılarınız ve evcil hayvanlarınızın hayatında değişimler ve başlangıçlar olabilir. Mutlu haftalar.

BOĞA BURCU:

Bu hafta aşkta kendinizi göstermekten çekinmeyeceğiniz, cesur ve girişimci bir dönemi yaşayabilirsiniz sadece adım atmaktan çekinmeyin yeter. Çocuklarınızın hayatlarında yeni bir dönem başlıyor olabilir. Çocuklarınız için bir girişimde bulunabilirsiniz. Görünmek ve işinizin sahnesinde olmak için uygun bir hafta. Mutlu haftalar.

İKİZLER BURCU:

Bu hafta ev, arsa, tapu işlerinin halledildiği, yaşam alanınızda değişikler yapmak isteyebileceğiniz bir dönem başlıyor. Duygularınızı cesaretle ifade etmeye başlayacaksınız. Ayağınızdaki bağların çözüldüğünü, kendinizi daha olgun hissettiğinizi gözlemleyebilirsiniz. Mutlu haftalar.

YENGEÇ BURCU:

Bu hafta iş yada mecburiyetler açısından yolculuk yapabilirsiniz. Yakın akrabalar ve kardeşlerle yeni münasebetlerin başlayabileceği bu dönemde, kendinizi daha rahat ifade edebileceğinizi fark edeceksiniz. Anlaşma, sözleşme ve kontratların yenilenebileceği, yeni ticari girişimlerde bulunabileceğiniz zamanlar. Mutlu haftalar.

ASLAN BURCU:

Bu hafta ekonomik sonuçlar alan burçsunuz. Yeteneklerini keşfedip, kazanca çevirebilecek olabilirsiniz. İlişkilerde ve birlikteliklerde kendi değerinizi ortaya koyabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yaratıcılığınızın en büyük değer ve gelir kapısı olduğunu fark edebilirsiniz. Beklenmedik masraflar çıkabilir, harcamalara dikkat edilmeli. Mutlu haftalar.

BAŞAK BURCU:

Bu hafta dolunayın gerçekleştiği burç olarak sağlık, iş, evlilik ve kariyer anlamında birçok konuda cevaplar alabileceğiniz bir haftadan geçiyorsunuz. İlişkinizin gidişatını ve ne şekilde olacağını netleştirebilirsiniz. Ev değişikliği, taşınma gerçekleştirebilir, bir duygusal kriz sonucu üstünüzden büyük bir yükü atabilirsiniz. Mutlu haftalar.

TERAZİ BURCU:

Bu hafta bırakmak istediklerinizi rahatlıkla bıraktığınız, sisteminizden çıkarabildiğiniz bir zaman olacak. Rüyalarınız daha anlamlı ve haberci olabilirken, arkanızda dönen ve fark etmediğiniz bazı konularla yüzleşebilirsiniz. Sağlık anlamında bünyeniz biraz daha hassas olabilir bu hafta. Mutlu haftalar.

AKREP BURCU:

Bu hafta arkadaş çevrenizden ya da sosyal çevrelerinizden iş ve kariyer anlamında destek alabileceğiniz zamanlardan geçiyor, bağlantılarınızı genişletiyorsunuz. Gelecek hayal ve planlarını yeniden şekillendirmenin ve bu konuda bazı gözle görülür adımlar atmanın zamanı gelmiş olabilir. Mutlu haftalar.

YAY BURCU:

Bu hafta dolunay enerjisinin iş/kariyer alanında gerçekleşmesi sizi beklediğiniz iş fırsatlarını yakalama konusunda destekleyecek. İşverenlerle görüşmeler ve konuşmalar yapabilir, yeni işlere girebilir ya da yeni sorumluluklar alacak olabilirsiniz. Mutlu haftalar.

OĞLAK BURCU:

Bu hafta eğitim ve öğretim konularında gelişmeler var. Seyahat konuları ile birlikte, reklam ve ticaret alanındaki gelişmeleri de tetikleyen bu dolunay eşinizin akrabaları ya da sevdiğiniz kişinin kardeşleri ile olan ilişkinizin değişmesine vesile olabilir. Mutlu haftalar.

KOVA BURCU:

Bu hafta değişim ve dönüşüm tetikleyen bu dolunay ile birlikte aslında değiştirmek istediğiniz fakat kendi içsel baskılarınızda dâhil olmak üzere dirençlerle karşılaştığınız alanlarda, artık kaçış yok gibi görünmekte. Eşinizin kazançları ya da nafaka, miras v.b. ortaklaşa hesaplarda değişimler olabilir. Mutlu haftalar.

 

BALIK BURCU:

Bu hafta ortaklaşa işlere daha açık olacak ve beraberce ilerlemek istediğiniz insanlara daha kolay ulaşacaksınız. Evlilik ve ilişkilerde yeni bir sayfanın açıldığını düşünebilir, ilişkilerinizin belirsizliklerinin son bulduğunu görebilirsiniz. Mekanınız değişebilir. Mutlu haftalar.