22-28 ŞUBAT HAFTASI BURÇ YORUMLARI | Güney Gazetesi Mersin

22-28 ŞUBAT HAFTASI BURÇ YORUMLARI

22-28 ŞUBAT HAFTASI BURÇ YORUMLARI


Bu hafta 30 Ocak’tan beri retro harekette olan Merkür’ün ileri harekete geçmesi ile başlıyoruz. 3 haftadır iletişim konularında yaşamış olduğumuz baskı artık üzerimizden kalkıyor. Bu dönemde fark ettiğimiz sıkıntılarla ilgili artık yeni adımlar atabiliriz. Ayrıca daha merhametli olma ve ailevi konulara hassasiyet gösterme eğilimindeyiz. 25 Şubat Perşembe güzeller güzeli Venüs Balık burcuna geçecek ve 21 Mart’a kadar bu burçta ilerleyecek. Bu süreçte sevgi dilimiz daha anlayışlı, affedici ve duyarlı olacak. İlişkilerde romantikleşme eğilimimiz artarken, yaratıcı işlerle uğraşıyorsak daha verimli olacağız. 27 Şubat Cumartesi Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. 
 Dolunaylar tamamlanma enerjileri taşırlar. Bu dolunay da, mantığı ön planda tutacağımız netleşmeleri hayatımıza getirecek. Dağılmış alanlarda düzen kurma ihtiyacı hissedeceğiz. Özellikle son 3 haftadır gündemimizde olan konularla ilgili netleşmeye yönelik kararlar verebiliriz. Sağlık alanında, medyada ve finansal konularda yeni yapılanmalar olabilir. Sindirim sistemi hassasiyetleri ve ayaklarla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Mutlu huzurlu bir hafta diliyorum.

 

KOÇ BURCU:

İşle ilgili konularda girişimde bulunmaya daha hevesli olunacak bir hafta. Yeni hedeflere dair kararlar alınabilir. Çalışma ortamı ve sağlıkla ilgili durumlar da gündemde olacak. Mutlu haftalar.

 

BOĞA BURCU:

Kariyer alanında fark edilenlerle daha net kararlar verilecek bir hafta. Yurt dışıyla ilgili işlerde ve ticari konularda olumlu gelişmeler olabilir. Çocuklar ve hobiler de gündemde olacak. Mutlu haftalar.

 

İKİZLER BURCU:

Daha çok psikolojik süreçlere dair harekete geçilecek bir hafta. Aksamış seyahatler telafi edilebilir, ticari konular yeniden düzenlenebilir. Evle ya da ebeveynlerle ilgili durumlar gündemde olacak. Mutlu haftalar.

 

YENGEÇ BURCU:

İkili ilişkilerde daha sosyal olunacak bir hafta. Finansal konulardaki pürüzler giderilebilir. Yakın çevre ilişkileri ve eğitim konuları gündemde olacak. Mutlu haftalar.

 

ASLAN BURCU:

Çalışma ortamıyla ve kariyerle ilgili konularda girişimlerin destekli olduğu bir hafta. İkili ilişkilerdeki sorunlarda netleşmeler yaşanabilir. Kazançlar ve öz değer konuları gündemde olacak. Mutlu haftalar.

 

BAŞAK BURCU:

Aşk hayatıyla ilgili cesur adımların atılabileceği bir hafta. Günlük işleyişle ve evcil hayvanlarla ilgili yolunda gitmeyen konularda netleşmeler yaşanabilir. İkili ilişkilere dair bireysel kararlar gündemde olacak. Mutlu haftalar.

TERAZİ BURCU:

Aileyle ve evle ilgili konularda harekete geçilecek bir hafta. Aşk konusunda iletişim daha rahat olacak. Psikolojik süreçler, tamamlanması gereken durumlar gündemde. Mutlu haftalar.

 

 

AKREP BURCU:

İkili ilişkilerin daha aktif olacağı bir hafta. Evle, ebeveynlerle ilgili sıkıntılı konularda netleşmeler yaşanabilir. Arkadaşlar ve sosyal çevre ilişkileri de gündemde olacak. Mutlu haftalar.

 

YAY BURCU:

Sağlığı ve gündelik akışı düzenlemeyle ilgili harekete geçilecek bir hafta. Sorun yaşanan iletişim konularında ilerleme sağlanabilir. Sorumlulukların yeniden belirlenmesi gündemde olacak. Mutlu.

OĞLAK BURCU:

Çocuklarla ve keyif alınan konularla ilgili hareketli bir hafta. Mali konularda yaşanan dengesizlikler düzene koyulabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerle ve seyahatlerle ilgili gündem yoğun olacak. Mutlu haftalar.

KOVA BURCU:

Evle ve aileyle ilgili uzun zamandır havada kalmış konularda adım atılabilir. Hafta genelinde finansal süreçler gündemde olacak. Aceleci ve dikkatsiz davranmamaya özen gösterilmeli. Mutlu haftalar.

BALIK BURCU:

Arkadaşlarla sosyalleşmenin gündemde olduğu bir hafta. Uzun zamandır zorlayan psikolojik süreçlerin baskısı azalacak. İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili kararlar alınabilir. Mutlu haftalar.