Büyükşehir’in keyfi yerinde | Güney Gazetesi Mersin

Büyükşehir’in keyfi yerinde

Ligde çıktığı son 9 maçı kazanan Büyükşehir Belediyesi, Mersin derbisine hazırlanıyor. Büyükşehir ekibi derbiyi kazanıp, Antakya-Ereğli maçından Ereğli’nin galibiyetle ayrılması halinde Play-Off’a kalmayı garantileyecek.

Büyükşehir’in keyfi yerinde


 

AHMET SÜTCÜ

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Lig Kadınlar 5.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde moraller yerinde. Büyükşehir Belediyesi, ağırladığı Günseven Şalgam Ereğli Bil Koleji Sümer Spor’u 25-17, 25-17 ve 25-18’lik setlerle 3-0 mağlup etti.  Ligde 10.galibiyetini elde eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Play-Off’a bir adım daha yaklaştı. Büyükşehir ekibi, önümüzdeki hafta Mersin derbisinde Mersin Yenişehir Belediyesi İhtisas Spor Kulübü’ne konuk olacak. Ligin 16.haftasında ise Antakya Belediyesi evinde lider Ereğli Belediyesi’ni konuk edecek. Ereğli Belediyesi haftayı galibiyetle kapatıp, Büyükşehir de haftayı galibiyetle tamamlarsa Mersin Büyükşehir Belediyesi Play-Off’u garantileyecek.

KAPTAN, YENİŞEHİR MAÇINDA SAHADAKİ YERİNİ ALACAK

Ligin 16.haftasında Mersin Yenişehir Belediyesi İhtisas Spor Kulübü’ne konuk olacak Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Mahmut Arslan Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla, Mersin derbisinin çalışmalarına başladı. Morallerin yerinde olduğu gözlemlenen Büyükşehir ekibi, Yenişehir’i de yenerek galibiyet serisini 10 maça çıkarmak istiyor. Sümer Spor maçı öncesi yapılan maç antrenmanında sakatlanan kaptan Müge Ocakçı’nın tedavisinin devam ettiği Yenişehir maçında sahada olması planlandığı öğrenildi.

“KALAN 3 MAÇIMIZ VAR”

Takımdaki son durumu değerlendiren Antrenör Murat Oğuz, takım olarak son derece iyi bir performans sergilediklerini açıkladı. Oğuz, “Hafta sonu ligin değerli takımlarından Sümer Spor’u ağırladık. Rakibimizi 3-0 yendik. Önümüzde Mersin derbisi var. Kalan 3 maçımız var. İhtisas Spor Kulübü de Mersin’in ve ligin değerli takımlarından. Güzel bir maç oynamak istiyoruz. Sahaya iyi bir mücadele sergilemek istiyoruz” dedi.