“2.yarıdan umutluyuz” | Güney Gazetesi Mersin

“2.yarıdan umutluyuz”

“2.yarıdan umutluyuz”


2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Antalya’nın Side ilçesinde sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürüyor. 14 Ocak’ta kampa giren sarı-lacivertliler, 11 gün boyunca burada hazırlıklarını sürdürecek.

“MORALLER ÜST SEVİYEDE”

Takımın yaptığı kamp çalışmaları hakkında bilgi veren Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, günde çift antrenman yaparak güç depoladıklarını açıkladı. Kampın neşeli geçtiğini söyleyen Hakan Canan Can, “Oyuncularımızın moralleri üst seviyede. İlk yarıyı 27 puanla 10. sırada tamamlayan takımımızdan 2. yarıda umutluyuz. 2. yarıda güzel günler bizleri bekliyor. Tenik Direktör Ergün Penbe'ye ve aslan yürekli oyuncularımıza güveniyoruz. 2. yarının çetin geçeceğini biliyoruz. Kaybedilen puanların telefisi olmayan 2. yarı bizleri bekliyor. Play - Off bize uzak değil. İmkansızda değil. Yönetim-teknik heyet-oyuncu üçgenin inancı taraftarlarımızın manevi desteği, birlik ve beraberliğin Tarsus İdman Yurdu'nu Play Off'a taşıyacağının inancı içerisindeyiz” dedi.

“TRANSFER YASAĞINI KALDIRMAK İÇİN GEREKLİ GÖRÜŞMELER YAPILMAKTADIR”

“Yönetim olarak yapıcı ve olumlu eleştirilere her zaman açığız” diyen Can, “Hedefimiz ve amacımız Tarsus İdman Yurdu'nu Play Off'tan bir üst lige taşımak. Bunu elde edecek teknik ekip ve oyuncu kadrosuna sahibiz. Van Spor Futbol Kulübü maçı ile başlayacak 2. yarıya galibiyetle başlayıp hedef yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Play Off yolunda 2. yarıda oynayacağımız tüm maçları final olarak görüyoruz.  Transfer yasağını kaldırmak için gerekli görüşmeler yapılmaktadır. Tarsus İdman Yurdu'nu layık olduğu yere taşımanın gayreti ve mücadelesi içindeyiz. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz sabrederek takımlarına güvenmeleridir. Maddi ve manevi destek veren Tarsus Belediye Başkanı Sayın Dr. Haluk Bozdoğan'a ve Kulüp Başkanı Serhat Servet Dövenci'ye teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı. (Haber Merkezi)